Srijeda, 12 svibnja, 2021

Nestao Mirza Hamzabegović, zabrinuta porodica moli za pomoć

Nemojte propustiti

Molimo sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Mirzinom nestanku da jave u najbližu policijsku upravu ili navedene brojeve telefona njegove porodice

2mirza-tz

Tuzlak Mirza Hamzabegović nestao je jutros u naselju Babajići (kod tunela Čaklovići) oko 08.30 ujutro.

“Mirza je jutros nestao, sa sobom nije odnio nikakve dokumente niti mobilni telefon” Za Tuzlanski.ba rekla je Mirzina majka, a o razlogu mogućeg nestanka navela i emotivni problem koji je njen sin u proteklom periodu imao:

2mirza-tz1-300x283“Nakon što je prije dva mjeseca okončana njegova dotadašnja veza Mirza se počeo čudno ponašati i svi smo primjetili da ima psihičkih problema, upućivan je i na psihijatriju ali nije želio da ide. Svi smo bili uz njega i pomagali mu da prebrodi emotivnu krizu koju je imao” dodaje uplakana i uznemirane majka nestalog Tuzlaka koja je njegov nestanak jutros prijavila u PU Kalesija i PU Tuzla.

Molimo sve koji imaju bilo kakvu informaciju o nestanku Mirze Hamzabegovića da jave u najbližu policijsku upravu ili na brojeve telefona njegove porodice 060 33 23 558 ili mobilni telefon 061 382-405.

(Tuzlanski.ba)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo