Srijeda, 6 srpnja, 2022

Nestao vlasnik mesnice ‘EM’ iz Hrasnice Šefik Marić (53)

Nemojte propustiti

Pedesettrogodišnji Šefik Marić, vlasnik mesnice EM, koja se nalazi u sarajevskom naselju Hrasnica, nestao je u utorak 15. januara ove godine oko 10.20 sati i od tada mu se gubi svaki trag.

U posljednjem javljanju na mobitel kazao: 'Eto me za pet minuta'
U posljednjem javljanju na mobitel kazao: ‘Eto me za pet minuta’

– Moj otac je bio u Tržnom centru OBI na Ilidži, i prema snimcima nadzornih kamera, pješke je otišao u pravcu podvožnjaka koji se nalazi u blizini. Mama ga je na mobitel pozvala oko 10.20 sati i tada je kazao: “Eto me za pet minuta, na kružnom sam toku”. Međutim, nakon toga mu je mobitel isključen i gubi mu se svaki trag – ispričala je Edita Marić, kćerka nestalog muškarca, kako ju citira sarajevski Dnevni avaz.

Nestanak je prijavljen policiji, a prema riječima kćerke, automobil Caddy pronađen je u garaži tržnog centra. Unutra su bili dokumenti i ostale stvari 53-godišnjaka.

– Moj otac je na dan nestanka imao na sebi sive pantalone, crnu jaknu i kačket. Visok je oko 185 cm – kazala je Edita, a porodica moli sve građane koji eventualno imaju informacije o ovom slučaju da se jave na broj mobitela 061 199 429.

(Avaz/Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kvalitet zraka u Sarajevu zavisi 50 posto od kućnih ložišta, a 30 posto je utjecaj saobraćaja

Rezultati istraživanja će pružiti naučne argumente za uvođenje potrebnih mjera radi poboljšanja kvaliteta zraka u Sarajevu. Zrak u Bosni i...

Možda vas zanima i ovo