Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Nesvakidašnji prizor u Zenici: Na matursku zabavu došli traktorom – FOTO

Nemojte propustiti

Da iznenađenjima kada su u pitanju Zenčani nema kraja najbolji primjer su Haris Muhić i njegov prijatelj Kerim Durgut, koji su odlučili na matursku zabavu doći na sasvim originalan način.

Naime, oni su definitivno zasjenili sve ostale maturante Tehničke škole, ispred zeničkog hotela kada su se, na Harisovu inicijativu, pojavili sa traktorom koji je plijenio pažnju svih prisutnih.

– Inspirisalo me to što današnjem narodu treba originalnosti, ali i da pokažem svima kako ne mora sve što je skupno nužno biti i atraktivno. Smatram kako su skupocjeni automobili postali nebitni, kada sam ja stigao sa svojim traktorom – kazao je za “Avazov” portal domišljati Zeničanin Haris.

Prema njegovim riječima nabaviti traktor bio je najmanji problem budući da se njegova porodica sa majčine strane bavi poljoprivredom, a iako je očekivao negodovanje, njegovi roditelji podržali su ideju.

5568a8c8-3058-4276-80f9-7cc3b0094cfb-haris-i-kerim-718x446

Ovaj nesvakidašnji prizor bio je prva atrakcija za sve maturanate ali i građane koji su se zadesili u blizini.

Harisa i njegovog prijatelja pristao je na traktoru voziti njegov daidža, a već sada je obećao kako će po završetku fakulteta i apsolventsku večer učiniti spektakularnom.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Razočarenje za mnoge koji će ljetovati u Crnoj Gori: Evo šta se sve zabranjuje

U Crnoj Gori se zabranju žurke i muzički festivali, kao i bilo kakvo masovno okupljanje u zatvorenom prostoru. Zbog nepoštovanja...

Možda vas zanima i ovo