Nedjelja, 11 travnja, 2021

Nesvakidašnji slučaj: Par se osamio u šumarku kod Zenice pa morali zvati šlep službu da ih izvuče, objašnjenje će vas oduševiti

Autor:072info

Nemojte propustiti

-U svome radu zaista imam dosta situacija, uglavnom su to, nažalost, one u kojima svjedočimo tragedijama na našim putevima. Nešto poput ove intervencije ne pamtim, a definitivno ću je dugo pamtiti – kazao je Zilić

Mladi Zeničanin Armin Zilić, vlasnik šlep službe u Zenici, tokom svog dugogodišnjeg rada susretao se sa brojnim situacijama i intervencijama, izvlačio je automobile iz stravičnih nesreća, spašavao unesrećene u poplavama, šlepao Hitnu pomoć na Autoputu A1, međutim, sinoćnju intervenciju zasigurno će dugo pamtiti.

Naime, kako je ispričao za zenički portal 072info, oko ponoći je zaprimio telefonski poziv za intervenciju u mjestu Osojnica iznad Stranjana. Na prvi trenutak učinilo mu se kao i svaka druga intervencija, međutim, kako se približavao mjestu, postajalo mu je jasnije da je to ustvari jedna potpuno neuobičajena situacija.

Naime, par se osamio u jednom zabačenom mjestu, šumarku, a nakon što su krenuli kući automobil je zakazao, tačnije zapeo, zbog čega su pozvali šlep službu.

Posebno je simpatično i obrazloženje koje je par dao Ziliću, kako su došli, iza ponoći, pogledati jednu nekretninu i da im je tako automobil zapao.

Ni Zilić nije ostao “dužan”; pa se našalio kazavši im kako su sigurno došli sakupljati herbar, zbog čega je svim parovima i uputio poruku.

-Zamolio bih parove koji idu skupljati herbar u kasne sate da biraju pristupačnija mjesta za šlepu, izgrebasmo sve – našalio se on.

Kratko je za 072info prokomentirao ovu nesvakidašnju intervenciju.

-U svome radu zaista imam dosta situacija, uglavnom su to, nažalost, one u kojima svjedočimo tragedijama na našim putevima. Nešto poput ove intervencije ne pamtim, a definitivno ću je dugo pamtiti – kazao je Zilić za 072info.

U nastavku pogledajte i video sa intervencije:

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dragan Mioković raskovao Ljubišu Ćosića: “Šu*** iz ulice Draže Mihailovića i s Mladićevim posterom…”

Ne stišavaju se reakcije na zahtjev gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića koji je jučer tražio od Grada Sarajeva i...

Možda vas zanima i ovo