Utorak, 18 svibnja, 2021

Neutješni otac tvrdi: Mom mrtvom djetetu su mafijaši izvadili organe da bi ih prodali!

Nemojte propustiti

Dragiša Milošević tvrdi da je obdukcija protivzakonito urađena u kapeli groblja kako bi Anđelki lakše izvadili organe. Rezultate obdukcije nisam dobio ni poslije osam mjeseci, kazao je neutješni otac Anđelke Milošević Petrović (24)

operacija-krajnici– Moja kćerka Anđelka umrla je 12. oktobra prošle godine od posljedica otoka pluća i mozga, a ja vjerujem da su joj, poslije smrti, ukradeni i preprodani organi!

Ovo za beogradski Kurir tvrdi Dragiša Milošević iz Despotovca, koji je ostao bez kćerke Anđelke Milošević Petrović (24), a kao dokaze za svoju tvrdnju navodi da ni poslije osam mjeseci nije dobio rezultate obdukcije!

– Ne samo da nisam dobio rezultate obdukcije već su kćerkino tijelo donijeli u kapelu na despotovačkom groblju. Tu obdukcija po zakonu ne smije da se obavlja. Zbog toga i sumnjam da je doktorska mafija sve uradila kako bi mojoj ćerki lakše izvadila i odnijela organe – naveo je Milošević.

On dodaje da u početku ništa nije sumnjao jer je bio u šoku zbog smrti djeteta.

– Nisam mogao ni da razmišljam. Međutim, vremenom sam shvatio da tu nešto nije u redu. Kao prvo, nije mi jasno zašto su od trenutka smrti do preuzimanja, tijelo moje kćerke čuvali policajci iz Despotovca? A na sve to ni nalaz ne mogu da dobijem! Znam da mi on neće vratiti ćerku, ali moram da saznam šta se dogodilo – naveo je naš sagovornik.

On kaže da se obraćao Višem sudu u Jagodini, Ministarstvu pravde, policiji i molio ih da urgiraju kako bi dobio rezultate obdukcije.

– Predsjednik suda mi nije odgovorio, dok mi je istražni sudija rekao da se čeka nalaz s VMA. I u policiji ćute i sve to u meni rađa sumnju da je riječ o trgovini organima – kaže Milošević.

Istražni sudija Zoran Petrović kaže da je više puta urgirao na VMA kako bi dobio razultate toksikološke analize Anđelkine krvi.

– Miloševićeva kćerka je umrla prirodnom smrću, a ako on misli drugačije, neka podnese prijavu. Tu nije bilo istrage i nema osumnjičenih, ali je tužilac htio da utvrdi šta je dovelo do smrti žene, pa smo krv pokojnice poslali na VMA – naveo je sudija Petrović.

Na pitanje kako je moguće da je obdukcija rađena u kapeli na groblju, on je naveo da u Despotovcu nema bolnice i da je to bilo uslovno mjesto za obdukciju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo