Srijeda, 28 srpnja, 2021

Neviđena drama dobila sretan kraj, Mirzeta i Mirsad žele novi početak: Rekao mi je da će biti dobar

Nemojte propustiti

Mirzeta je nevjenčanog supruga ostavila nekoliko dana prije Nove godine, nakon čega je on prijavio njen nestanak.

Nakon turbulentnih dešavanja u životu Mirsada Terzića i pedesetogodišnje Mirzete Ibrahimović iz Banovića, ovaj nevjenčani bračni par ponovo je zajedno.

– Pomirili smo se, dogovorili se da ćemo sad voditi drugi život, da ćemo se slagati – ispričao nam je Mirsad.

Zadovoljstvo nakon pomirenja nije krio, a prema svemu sudeći, zadovoljna je i Mirsada.

– Pomirili smo se, obećao je da će biti bolji pa, eto, vidjet ćemo. Za sada je sve uredu, zadovoljna sam. Ako ovako ostane, bit će super – kazala je Mirzeta.

Podsjetimo, Mirzeta je nevjenčanog supruga ostavila nekoliko dana prije Nove godine, nakon čega je on prijavio njen nestanak.

– Prije nego što sam otišao na posao, ona je meni rekla: “Uzmi nam para da imamo za Novu godinu”, i ja sam otišao. Odradio sam smjenu, onda od gazde uzeo 100 KM da imamo, kako mi je ona i rekla. Kad sam došao kući, stan je bio otvoren, nje nema – prisjeća se Mirsad.

Nakon toga je, kako kaže, otišao u grad da provjeri da li ju je neko vidio.

– Ispričali su mi da su je vidjeli ujutro kako baca smeće i priča s nekim telefonom. Odmah je potom otišla u stan i izašla u, kako su kazali, crnoj jakni, plavim farmericama i crnim patikama. Nosila je torbu i dvije najlonske kese. Uputila se prema autobuskoj stanici – ispričao je Mirsad.

Od tada je niko nije viđao, a Mirsad je njen nestanak prijavio policiji. Poslije je saznao da je u Ilijašu i da živi s drugim čovjekom.

– Ja sam se čuo s njom nekoliko puta, dogovarali smo se. Pitao sam je da se vrati, rekla je da hoće ako se promijenim i tako smo se dogovorili. Sad smo ponovo zajedno, jučer je stigla i sretni smo – ispričao je Terzić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od sutra se u BiH ide u zatvor zbog negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca

Ako negirate genocid ili veličate ratne zločince u BiH, od sutra idete u zatvor. U Službenom glasniku BiH danas su...

Možda vas zanima i ovo