Subota, 31 srpnja, 2021

Nevjerovatna cifra: Evo koliko je do sad potrošeno za Šumaherovo liječenje

Nemojte propustiti

Mihael Šumaher, sedmorostruki šampion Formule 1, već 17 mjeseci se oporavlja od teške nesreće na skijanju, a neki mediji su izračunali koliko je novca njegova porodica dosad potrošla na liječenje.

O Šumijevom zdravlju brine se 15 medicinskih stručnjaka, a njegovo liječenje košta otprilike 140.000 evra sedmično. Prema istim izvorima, a riječ je o “The Expressu”, dosad je na liječenje legendarnog vozača potrošeno gotovo 14 miliona evra. Početkom marta objavljeno je da je upravljanje Šumaherovom imovinom na sebe preuzela njegova supruga Korina, a bogatstvo je tada procijenjeno na oko 700 miliona evra.

Međutim, uprkos velikom bogatstvu, supruga je odlučila da proda luksuzno imanje za odmor u mjestu Trisil, sjeverno od Osla, u Norveškoj, vrijedno 2,8 miliona evra, a koje su posjedovali dvadesetak godina. Treba naglasiti da je Korina ranije prodala i njihov privatni avion za 34,4 miliona evra.

Šumaher je nesreću doživio u decembru 2013. godine, kada je pao tokom skijanja, glavom udario od kamen i zadobio je teške povrede.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo