Četvrtak, 7 srpnja, 2022

“Nevjerovatna scena, 40 minuta praznimo klub i ne možemo ga isprazniti”

Autor:Blic.rs

Nemojte propustiti

Pomoćnik načelnika Komunalne milicije kazao je da će lokal u skladu sa propisima biti sankcionisan zbog prekoračenja radnog vremena i nepoštovanja epidemioloških mjera.

Komunalna milicija, tokom kontrole ugostiteljskih objekata u Beogradu, u jednom klubu u kod Tašmajdana zatekla je više od 700 gostiju nakon završetka radnog vremena, prenose mediji. Milicija je naložila da momentalno prestane rad ovog ugostiteljskog objekta.

“To je klub u koji se ulazi iz Abardareve ulice. Komunalna policija je zatekla više od sedamsto ljudi koji su bili u ovom objektu poslije 20 časova. Nevjerovatna scena. Više od četrdeset minuta praznimo klub i još ne možemo da ga ispraznimo. Čekamo dolazak ostalih inspekcija koje će provjeriti rada ovog ugostiteljskog objekta. Zatečena lica bit će sankcionisana po Zakonu o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti“, rekao je za Blic direktor Komunalne policije Ivan Divac.

U klubu u Aberdarevoj ulici ekipe Komunalne milicije zatekle su više od 700 ljudi, dok je ispred lokala 50 njih čekalo da uđe, izjavio je za Tanjug pomoćnik načelnika Komunalne milicije Ranko Šekularac.

Naveo je da će lokal u skladu sa propisima biti sankcionisan zbog prekoračenja radnog vremena i nepoštovanja epidemioloških mjera.

Novosti su prenijele da je vlasniku objekta odmah napisana kazna.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Mirsad Hadžikadić i zvanično kandidat za člana Predsjedništva BiH

Predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić od danas je zvanično u utrci za člana Predsjedništva BiH. Prijavu je lično...

Možda vas zanima i ovo