Subota, 27 studenoga, 2021

Nezapamćen bejbi-bum u bh. gradiću: Rođeno šest beba, na putu i sedma

Nemojte propustiti

GORAŽDE – Osoblje bolnice u Goraždu vijest o nezapamćenom skoku nataliteta za nepuna dva dana odmah je podijelilo sa svojim sugrađanima.

U vrijeme kada smo pretrpani lošim vijestima zbog pandemije koronavirusa, iz Goražda nam stižu divne vijesti. Naime, u ovom gradu je zabilježen pravi mali bejbi-bum.

Kako piše “Avaz”, na Ginekološko – akušerskom odjeljenju Kantonalne bolnice Goražde jučer i danas rođeno je šest beba, a u toku je porođaj još jedne sretne majke.

U vrijeme kada se ovakve informacije mogu dobiti samo u većim gradovima i kliničkim centrima, osoblje bolnice u Goraždu vijest o nezapamćenom skoku nataliteta za nepuna dva dana odmah je podijelilo sa svojim sugrađanima.

Radosnu vijest podijelila dr. Nermina Kamenica

– Imamo divne vijesti u vrijeme kada izvještaje iz bolnica pratimo sa zabrinutošću zbog pandemije koronavirusa. Drago nam je što smo u prilici saopćiti da su na svijet došle četiri djevojčice i dva dječaka, a veoma ubrzo očekujemo još jednu bebu. Inače, u aprilu je ovaj grad postao bogatiji za 19 mališana, a još desetak majki čeka na termine za porod. Svima čestitamo i želimo zdravlje i sreću – kazala je direktorica Kantonalne bolnice Goražde, prim. dr. Nermina Kamenica, prenosi “Avaz”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Palmer najavio teške pregovore: Pred bh. liderima su teške odluke

Američki predstavnik za reformu Izbornog zakona u Bosni i Hercegovini Metju Palmer (Matthew Palmer), koji u subotu (27. novembra)...

Možda vas zanima i ovo