Petak, 25 lipnja, 2021

Nezapamćen zločin: Danijela otvorila vrata ljubavniku, on joj ubio muža

Nemojte propustiti

Žena je policiji prijavila da je nepoznati muškarac upao u brvnaru i upucao njenog muža dok je nju prethodno odgurnuo i oborio na pod.

Nemanju Grčića (37) upucao je u stomak ljubavnik njegove supruge Danijele Đilasović (43), koja je nakon zločina pokušala da ubijedi policiju da joj je muž bio žrtva mafijaške likvidacije.

Danijela Đilasović (43), supruga Nemanje Grčića (37), kog je u četvrtak uveče u iznajmljenoj brvnari u Vrdniku kod Iriga ubio Zoran Dimić (52) iz Subotice, uhapšena je zbog sumnje da je bila saučesnik u zločinu. Kako se saznaje, Đilasovićeva je uhapšena nakon što je otkriveno da je duže vrijeme bila u paralelnoj emotivnoj vezi sa osumnjičenim ubicom, kao i da postoje jake indicije i sumnje da su zločin počinili zajedno, piše Blic.

Đilasovićeva je, podsjetimo, prijavila policiji da je nepoznati muškarac upao u brvnaru i upucao njenog muža dok je nju prethodno odgurnuo i oborio na pod.

Najpre se sumnjalo da je u pitanju mafijaška likvidacija, s obzirom na to da je Grčić, navodno, bio označeni pripadnik grupe Alena Kurine, vođe najjačeg kriminalnog klana u Vojvodini.

Do bizarnog preokreta u istrazi došlo je već slijedećeg dana, kada je otkriven ljubavni trougao.

– Osumnjičena supruga ubijenog na saslušanju nije mogla da precizno opiše napadača, samo je rekla da je imao kačket na glavi i da nije bio maskiran. Međutim, njena priča je bila sumnjiva, a na policajce nije uspjela da ostavi utisak ožalošćene žene, kojoj su pred očima ubili muža. Odmah su istragu usmjerili na nju i otkrili zašto zapravo nije mogla da opiše ubicu – kazao je za Kurir izvor.

On dodaje da se sumnja da je motiv zločina Dimićeva ljubomora.

– Danijela je navodno duže vrijeme obećavala svom ljubavniku da će se razvesti od muža. To se, međutim, nije dogodilo, uprkos tome što ju je ljubavnik svakodnevno pritiskao. Naposlijetku, odlučio je da stvar uzme u svoje ruke i trajno eliminiše suparnika. Sumnja se da su zločin zajedno isplanirali, ali će uloga svakog ponaosob biti utvrđena u daljem toku istrage – kazao je za Kurir dobro obaviješten izvor.

On dodaje da je osumnjičeni ubica od ranije poznat policiji i da trenutno izdržava zatvorsku kaznu u poluotvorenoj ustanovi.

– Sa druge strane, ubijeni Grčić se dovodio u vezu s klanom Alena Kurine i švercom narkotika. Ranije je osuđivan zbog prodaje heroina i krađe vozila, a privođen je i zbog nanošenja teških tjelesnih povreda. Zbog šverca narkotika, odležao je zatvorsku kaznu od tri i po godine zatvora – kazao je naš izvor.

Žena ubijenog vlasnica vrtića i salona ljepote?

Kako za Kurir otkriva dobro obaviješten izvor, Danijela Đilasović bila je vlasnik jedne privatne predškolske ustanove na Novom Beogradu, kao i salona za ljepotu. Pojavljivala se prije nekoliko godina i na televiziji, gdje je u emisijama reklamirala svoj salon. S Grčićem, navodno, ima djecu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Malezije stigla donacija od 50.000 doza vakcina

Upotreba vakcina je moguća za nekoliko dana. Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sinoć je stiglo 50.000 doza Sinovac vakcina koje je...

Možda vas zanima i ovo