Srijeda, 8 prosinca, 2021

Tragedija: 19-godišnji mladić vezao konopac za ogradu balkona, pa s omčom oko vrata skočio sa 6. sprata

Nemojte propustiti

SRBIJA – Tijelo svog sina, koje je visilo na konopcu vezanom za terasu, jutros je pronašla njegova majka pošto se vratila sa posla.

Vatrogasci iz Užica jutros su za zidova jedne od četiri zgrade u užičkom naselju Rosulje skinuli tijelo mladića (19) koji je izvršio samoubistvo vješanjem.

Razlozi tragedije koja je potresla ovaj dio Užica za sada nisu poznati, ali utvrđeno je da je nesretni mladić jedan kraj konopca kojim se objesio vezao sebi oko vrata, a drugi za ogradu terase stana u kom je živio, na šestom spratu zgrade.

Potom je skočio sa terase, a konopac je bio toliko dug da se njegovo tijelo zaustavilo u visni terase na četvrtom spratu zgrade.

Pouzdano se ne zna kada je devetnaestogodišnjak izvršio samoubisto, ali sve su prilike da je to učinio u toku noći. U to vrijeme on se u stanu nalazio sa bratom i bakom, ali njih dvoje ništa nisu čuli što bi ukazali da je riješio da digne ruku na sebe, piše Blic.

Tijelo svog sina, koje je visilo na konopcu vezanom za terasu, jutros je pronašla njegova majka pošto se vratila sa posla. Strana zgrade na kojoj je visilo tijelo mladog Užičanina je zaklonjena od pogleda sa ulice i okrenuta prema šumi, pa zato jeziv prizor ranije nije uočen.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U Washingtonu se sastali Denis Zvizdić i Matthew Palmer

"Saglasili smo se da u izmjenama izbornog zakona treba naći demokratsku ravnotežu kolektivnog i individualnog, uz obavezno jačanje integriteta...

Možda vas zanima i ovo