Subota, 31 srpnja, 2021

Nezapamćeno nevrijeme u Srbiji: Pola Novog Sada pliva u vodi

Nemojte propustiti

Pola novosadskih ulice je zbog jake kiše koja pada satima večeras poplavljeno vodom, a nisu pošteđeni ni podrumi pojedinih zgrada.

Na Detelinari u ulicama Rumenačkoj, Partizanskoj i Kornelija Stankovića došlo je do zastoja u saobraćaju, jer automobili nisu mogli da se kreću od količine vode po saobraćajnicama.

Obilne kiše i grad: Golubac zaleđen pa potopljen

Ljudi su bili primorani da guraju automobile, kako bi se sklonili od nabujale vode po ulicama.

618264_novi-sad9950-kisa-poplava-potop-detelinara-foto-nenad-mihajlovic_ig

-Svaki put kada padne jača kiša Novi Sad ima problem sa atmosferskim vodama i poplavama. Sve se to povuče nakon pola sata, ali na momenat nastane haos. Međutim, nisam se nadao da će ovolika poplava biti i da ću ostati zaglavljen na sred ulice. Kiša pada i ne vidite koliko vode ima po ulicama. Automobli je samo stao i nije bilo mogućnosti da se pokrenem. Morao sam da se sklonim, pa smo prijatelj i ja gurajući pomjerili automobil kako ne bi smo napravili veću gužvu- kaže Dejan Reljić s Detelinare.

618248_novi-sad9928-kisa-poplava-potop-detelinara-foto-nenad-mihajlovic_ff

Slično je bilo i na Bulevaru cara Lazara, ali i u Maksima Gorkog, te u užem centru grada, kao i u većini ulica na sremskoj strani pogotov u Petrovaradinu. Kod svih podvožnjaka zadržavaju se ogromne količine vode koje automobili ne mogu da savladaju. Naročito je teško na prilazima gradu iz pravca Temerina.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Možda vas zanima i ovo