Utorak, 18 svibnja, 2021

Nihad Aličković nudi svoj matični broj kako bi tromjesečna beba mogla ići na liječenje

Nemojte propustiti

Na adresu Bh-index portala stiglo je pismo Nihada Aličkovića, predstavnika “AntiDayton” grupe, koji želi da se odrekne svog matičnog broja u korist tromjesečne bebe koja zbog ovog problema ne može ići na liječenje u inostranstvo. Pismo prenosimo u cjelosti, bez intervencije redakcije:

beba-prsti“Ja sam Nihad Aličković, predstavnik AntiDayton grupe i obraćam Vam se povodom jučerašnje objave u medijima za nemogućnost odlaska tromjesečne bebe na liječenje van BiH zbog neriješenih političkih kolačića oko JMBG.

Pošto mala Belmina mora HITNO biti izmještena na liječenje van države kako bi joj se presadila koštana srž, ŽELIM JAVNO DA PRENESEM I IZJAVIM DA SE U TU KORIST ODRIČEM SVOG MATIČNOG BROJA, tačnije zadnjih 6 brojeva koji sačinjavaju ukupan matični broj jedne osobe.

S obzirom da iskreno i čisto sumnjam da ce politički indijanci predvođeni svojim ličnim interesima sutra izglasati ikakve pogodnosti koje vode ka tome da djeca tj. novorođenčad BiH dobiju svoje matične brojeve, molim Vas da moju JAVNU PONUDU PRENESETE U JAVNOST U CJELOSTI. Siguran sam da nisam i neću biti jedini s ovakvom ponudom nakon Vaše objave.

Političkim filozofima koji svoju filozofiju provode nad nedužnim građanima poručujem da sklone svoje prljave ljuke s ove zemlje i državu već jednom prepuste onima koji je žele voditi dostojanstveno. Za sve postoje rješenja pa tako i ova moja ponuda ima logiku. Rado ću hodati Bosnom dok vi letite van nje da bi ovoj maloj nevinoj duši izašao u susret, ali Vama obećavam da nećete zaustaviti ni mene ni sve one građane kojima je puna kapa vise Vaše mudrosti koja nam svakodnevno čupa kosu s glave.

Ne budete li reagovali na ovo građani predvođeni sami sobom ce početi reagovati prema Vama. Ako Vi poznajete samo silu koju sprovodite nad nama, vjerujte poznajemo je i mi i spremni smo kao građani da uzvratimo za dobro nas i svih budućih generacija!

Ovo sto vi svakodnevno radite više nema ni NAZIV NI IME NI NADIMAK, OVO JE NEŠTO, a mi ne živimo u nečemu već u Bosni i Hercegovini, zemlji dobrih i hrabrih i pravednih ali i hrabrih i ponosnih građana.

AntiDayton grupa

Nihad Aličković”

VEZANO: Političari imate li savjesti: Tromjesečna beba ne može na liječenje jer nema JMB

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ivanić izvrijeđao Dodika: Izvinjavam se na rječniku, ali sa njim ne može drugačije, … To je već slučaj za medicinu

-Nema nijedne odluke koju sam ja donio, a tiče se vježbe na Manjači. Da postoji, ne sumnjam da bi...

Možda vas zanima i ovo