Subota, 22 siječnja, 2022

Nije mogla podnijeti – Gorica Dodik obilježila godinu Stanivukovićevog mandata: Jahanje, se* skandal, kao da su tekli med i mlijeko, a ne fekalije…

Nemojte propustiti

Na pozitivne promjene i uspjehe Draška Stanivukovića reagovala je kćerka Milorada Dodika, lidera SNSD-a i člana Predsjedništva BiH.

Nakon godinu dana mandata najmlađeg gradonačelnika u historiji Banjaluke istaknuti su brojni pomaci koje je Draško Stanivuković napravio.

-Besplatni udžbenici za osnovce, rekordne uštede, transparentnost, borba protiv kriminala i korupcije, vraćanje zelenila gradu i započeti istorijski projekti od značaja za grad, uveden je red i otklonjene su uočene nepravilnosti oko korištenja službenih automobila, kao i postavljenih bilborda i drugih reklamnih površina na području grada, što je uticalo i na znatno povećanje prihoda od takse za reklamne panoe u odnosu na raniji period, nabraja se u tekstu portala Banjaluka.net.

Na pozitivne promjene i uspjehe Draška Stanivukovića reagovala je kćerka Milorada Dodika, lidera SNSD-a i člana Predsjedništva BiH.

Gorica Dodik objavila je seriju tweet-ova o “aferama” Draška Stanivukovića.

-Jahanje, se* skandali… Juče i danas, čitav dan, kako Draško tako i PDP, “glorifikuju” godinu dana njegovog “uspješnog” mandata. Sve što je urađeno, urađeno je na projektima, inicijativama i amandmanima odbornika i GO SNSD-a, napisala je između ostalog Gorica Dodik.

Više s weba

Izdvajamo

Matejeve prijatelje zbunio je signal na Viberu sinoć u 21:53: O čemu je riječ?

Brojne nedoumice oko aktivnosti broja mobitela razjasnio je u subotu ujutro za Jutarnji list i sam Nenad Periš, Matejev...

Možda vas zanima i ovo