Četvrtak, 13 svibnja, 2021

Nije to Balkan: U Njemačkoj kupio BMW X6 i krenuo kući, oduzet mu nakon kontrole

Nemojte propustiti

Nakon kontrole, automobil mu je oduzet dok ne pribavi potrebne dokumente s važećim registarskim pločicama za nastavak vožnje.

Njemačka policija u Passau je rutinski provjerila 48-godišnjeg hrvatskog vozača, a nakon provjere mu oduzela automobil i to “zbog zlouporabe registarskih pločica”, javlja Fenix.

Kako piše ovaj portal, Hrvat je kupio automobil BMW X6 u Kölnu. Planirao se njime odvesti u Hrvatsku, ali je stavio probne hrvatske registarske pločice. To u Njemačkoj nije dopušteno jer mora staviti njemačke registarske pločice.

Provjera se dogodila u petak 18. oktobra oko 1:30 na odmorištu Donautal-West u Passau. Tada su policijski službenici ustanovili da 48-godišnjak nema registarske pločice propisane njemačkim zakonom za prijevoz automobila iz jedne zemlje u drugu, u ovom slučaju iz Njemačke u Hrvatsku.

Nakon otkrića policija mu nije dopustila daljnje putovanje. Automobil mu je oduzet dok ne pribavi potrebne dokumente s važećim registarskim pločicama za nastavak vožnje.

Hrvata sad čekaju prijava te procedura dobivanja valjanih registarskih pločica.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Obolio od tri različite bolesti nakon jednog ujeda krpelja

Testovi su pokazali da boluje od anemije, trombocitopenije, a ljekari su ustanovili i akutno otkazivanje bubrega i potencijalno oštećenje...

Možda vas zanima i ovo