Utorak, 6 prosinca, 2022

Nikolina Pišek (46) otkrila šta jede da bi održala zavidnu liniju

Nemojte propustiti

„Rijetko predivna žena za vidjeti“, „Inspirativna, originalna i moderna“, „Prelijepa žena“, komentari su obožavatelja koji su pohvalili Nikolinu.

Nikolina Pišek (46) često se hvali svojom vitkom figurom na društvenim mrežama, a sada je pokazala i šta jede kako bi postigla takvu liniju. Objavila je nekoliko fotografija iz restorana te pokazala primjer jednog od svojih obroka.

– Kad me pitaju jedem li išta i šta jedem? Naravno da jedem, čak i poprilično. Evo jedan primjer laganog i prefinog obroka. Tanki omlet, s nadjevom od skute i špinata te salata od matovilca kao prilog. Divotica – napisala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Na fotografijama je pozirala u crnoj košulji, trapericama i crnim čizmama preko koljena, a komplimenti su počeli pristizati sa svih strana.

„Rijetko predivna žena za vidjeti“, „Inspirativna, originalna i moderna“, „Prelijepa žena“, komentari su obožavatelja koji su pohvalili Nikolinu.

Prisjetimo se, Nikolina je nedavno objavila fotografiju gdje su pratitelji primijetili flaster na nozi i zabrinuli se za voditeljicu. Objasnila je kako je riječ o zahvatu kojim je skinula mladež.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kratko i jasno: O samitu u Tirani odlučuje Predsjedništvo BiH, ne Dodik

Predsjedništvo BiH je na prvoj sjednici 30. novembra jednoglasno prihvatilo poziv za sudjelovanje na Samitu EU-Zapadni Balkan koji će...

Možda vas zanima i ovo