Četvrtak, 19 svibnja, 2022

Nikolina Pišek: Da, sad sam apsolutno sama

Nemojte propustiti

Voditeljica Nikolina Pišek, koja trenutno boravi na beogradskoj adresi, osvrnula se na napise medija o tome s kim je u vezi, a otkrila je i kako procjenjuje potencijalnog partnera.


Foto: ArhivNikolina Pišek zbog angažmana na Prvoj srpskoj televiziji živi intenzivno radno ljeto na beogradskoj adresi. Sudjeluje u snimanju reality showa Sami u tami koje će potrajati do 7. rujna.

U intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, voditeljica je rekla da je nezahvalno govoriti o tome jesu li bolji honorari u Hrvatskoj ili Srbiji, ali je rekla da ima osjećaj da kad god je netko negdje gost, onda ga malo više cijene, tetoše, maze i paze.

Osvrnula se i na to što su je nakon prekida veze s Matijom Ćorkovićem mediji povezivali s crnogorskim nogometašem Nišom Saveljićem pa je rekla: ‘Da, sad sam apsolutno sama. A to što mediji pišu… Dobro, to je sve dio nekakvog cirkusa u kojemu jesam, to već prihvaćam totalno pasivno i ne dramim previše oko toga. Samo se nasmijem… Svakog čuda tri dana dosta’.

Otkrila je i kako procjenjuje potencijalnog partnera: ‘Mislim da je fizički izgled, nažalost ili na sreću, jako bitan. S vremenom sam zamijetila da imam standarde od kojih ne odstupam. Volim muškarce koji se bave sportom, koji su aktivni i u formi. Ne mogu reći: ‘Želim plave oči, plavu kosu, visinu od 2,05 m, da bude takav i takav’. Ali fizički me, na prvu, može privući upravo takva cjelokupna slika. Ostalo su onda finese koje mogu ići u prilog ili ne moraju. No to je standard koji mi je dosta bitan. Taj dio nečijeg života, ta briga o sebi, zapravo puno govori o osobi, poručuje mi da je aktivna, da je karakterom možda slična meni kao osobi koja ima određeni životni stil koji joj odgovara.

 

(Bh-index)

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Nacrt Rezolucije Bundestaga: Dodik i Čović uništavaju BiH, odbaciti ‘legitimno predstavljanje’

“Opstrukcija, bojkot ili manipulacija izbora od strane ovih političkih snaga imalo bi ozbiljne posljedice”, navedeno je u nacrtu. Načelo legitimnog...

Možda vas zanima i ovo