Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Nikšić: I danas postoje oni koji pokušavaju negirati kontinuitet postojanja BiH

Nemojte propustiti

Predsjednik Socijaldemokratske partije (SDP) BiH Nermin Nikšić kazao je kako i danas postoje oni koji pokušavaju negirati kontinuitet postojanja BiH te koji zastavu Republike BiH doživljavaju kao provokaciju ili uvredu iako je obilježena 23. godišnjica kako je ta zastava postavljena pred zgradom UN-a u New Yorku.

Nikšić je to kazao sinoć u Brčkom gdje je održana svečana dodjela novih članskih iskaznica članovima SDP-a te promoviran sustav “Jedan član-Jedan glas”, priopćeno je iz SDP-ovog Centra za informiranje.

Po njegovim riječima, odgovornost je iskrenih domoljuba još veća i zato moraju ponosno i dostojanstveno graditi BiH u kojoj će biti mjesta za sve, pa i za one koji misle da imaju negdje drugo bolje i veće prijatelj.

“Trebamo jasno reći da jake BiH nema bez jakog SDP-a. To nam je i bila vodilja prilikom reevidentiranja našeg članstva, jer smo željeli da što više ojačamo našu lokalnu organizaciju. Broj reevidentiranih članova je 1.229, što je cifra s kojom smo zadovoljni, ali i cifra koja će se promijeniti, jer uskoro nastavljamo sa započetim procesom reevidencije”, rekao je predsjednik Općinske organizacije SDP-a BiH Brčko Esad Atić.

Predsjednik Regionalnog odbora SDP-a BiH Brčko Izet Banda istaknuo je kako je na području ove regionalne organizacije odziv članova za reevidenciju jako zadovoljavajući i da će ovaj proces, nakon održavanja dva kruga unutarstranačkih izbora, biti nastavljen.

Nastavit ćemo i dalje u ovom ritmu, jer je ovaj dio države jako važan za SDP i vrijednosti koje predstavlja, a to je potpuna ravnopravnost svih građana i naroda na cijelom području BiH, dodao je Banda.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Reagovao Igor Crnadak: Peticija protiv Inzkove odluke koju je pokrenuo Milorad Dodik je “notorna glupost”

Crnadak naglašava da je peticija protiv Inzkove odluke koju je pokrenuo Milorad Dodik "notorna glupost". Generalni sekretar PDP-a Igor Crnadak...

Možda vas zanima i ovo