Srijeda, 26 siječnja, 2022

Ništa nije slučajno: Signali koji otkrivaju da od vas želi nešto više

Nemojte propustiti

Ponekad je momcima teško ocijeniti šalje li im djevojka signale da je pozove na pravi izlazak, ponaša li se samo prijateljski ili je zapravo opsjednuta njegovim prijateljem. Slijede signali koji će otkriti da ne može dočekati da je pozovete van.

Foto: IlustracijaPonekad je momcima teško ocijeniti šalje li im djevojka signale da je pozove na pravi izlazak, ponaša li se samo prijateljski ili je zapravo opsjednuta njegovim prijateljem. Slijede signali koji će otkriti da ne može dočekati da je pozovete van.

1. Odjednom joj se sviđa ono što ste vi jednom spomenuli da vam se sviđa

O, šta je to? Odjednom zna sve o igri vašeg omiljenog fudbalskog kluba iako prije dva dana nije znala ništa o fudbalu? Zna sve o vašem omiljenom bendu. Da, to nije slučajnost. Nemojte je posramiti govoreći: ‘Ma daj, pa rekla si da mrziš fudbal!’ Zagrizite njezin mamac.

2. Često dodiruje vašu ruku

Da, to je jedina moguća opcija. Bilo koji drugi dio tijela bio bi prečudan ili preosoban. Zato preostaje ruka. Žene ih dodiruju ako su jako zainteresirane.

3. Smije se svemu što kažete

Da, čak i kada ne govorite ništa zabavno. To je nešto što ženski rod ne može spriječiti i na to nije naročito ponosan. Nije da lažira, stvarno želi biti u vašoj blizini. Zato se sve čini smješnijim.

4. Traži od vas da radite neobične stvari s njom

Ako od vas traži da s njom pogledate neku pozorišnu predstavu ili košarkašku utakmicu njezinog brata ili da s njom nahranite susjedovu mačku, radi apsolutno sve osim toga da vas pozove na pravi izlazak. Zašto joj ne učinite uslugu i pozovete je? Oboje ćete se bolje zabaviti.

5. Napisala vam je pismo

Pravo pismo. S papirom i olovkom. Ko to danas još radi. To mora da je prava ljubav. Ili barem mega-lajk. Pozovite je van!

6. Uvijek želi biti na slici pored vas

Imate puno više slika s njom nego s ostalim ljiudima s nekog događaja? Želi biti dio vašeg života. Želi da je se sjećate. Ubacuje vam se u život na jedini način na koji može bez da vas pozove van.

7. Pristaje na sve što ste predložili

Ako se je pozvali na neko druženje s ostalim prijateljima ili bilo šta izvan kategorije službenog izlaska, a pristala je već na: ‘Hoćeš li ići sa mnom…’, radije bi sve to radila kao vaša djevojka. Pristaje na sve jer ćete vi biti tamo.

8. Pred vama nije spomenula ni jednog drugog dečka

To je zato što ne razmišlja o njima. Ne želi čak previše spominjati ni prijatelje, jer ne želi da pomislite kako je s njim u vezi.

9. Donosi vam nešto kada ste bolesni

Da, pokazuje vam brižnu stranu. Ne zato što igra ulogu spolova, samo vidi priliku da bude umiljata.

10. Upoznali ste njezine prijateljice, a one su bile iznenađujuće uzbuđene što su vas upoznale

Uzbuđene su zato što su vas konačno upoznale i već su čule sve o vama. Zapravo, možda ste im već i prisjeli. Možda misle kada će je taj tip konačno pozvati van. Zato jednostavno to i učinite.

(Magazin.hr/Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Austrijski “Heute”: Niko ne donosi više korone od Bosanaca

Dobra vijest je, piše Heute, što su se slučajevi zaraženih koronom među putnicima koji se vraćaju iz gotovo svih...

Možda vas zanima i ovo