Nedjelja, 19 rujna, 2021

Nova pravila za vjenčanja i rad kafića u dijelu BiH

Nemojte propustiti

Uprotekla 24 sata na području ZHK na prisustvo koronavirusa testirano 128 osoba. Prema nepotpunim rezultatima Zavoda za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku Sveučilišne kliničke bolnice Mostar do 12 sati registrirana je 41 novozaražena osoba

Odlučeno je i da se rad ugostiteljskih objekata uredi tako da je radno vrijeme do 24 sata i da u objektu smije boraviti onoliko ljudi koliko je sjedećih mjesta. Najavljeno je kako će oni koji ne poštuju mjere biti najstrože kažnjeni, onosno bit će privremeno zatvarani.

Predsjednik Vlade ZHK-a Zdenko Ćosić rekao je kako su na jednoj strani epidemiolozi a na drugoj epidemidioti. Inače, u protekla 24 sata na području ZHK na prisustvo koronavirusa testirano 128 osoba. Prema nepotpunim rezultatima Zavoda za mikrobiologiju i molekularnu dijagnostiku Sveučilišne kliničke bolnice Mostar do 12 sati registrirana je 41 novozaražena osoba na prisustvo koronavirusa, prenosi Bljesak.info.

Najviše pozitivnih na korona virus je iz Širokog Brijega 19 (sedam muških i 12 ženskih), Gruda 21 (sedam muških i 14 ženskih), te Posušja jedna ženska osoba.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Kako je jedna porodica napravila čudo usred Bosne: Njihov luksuzni dizajnerski namještaj postao je svjetski hit

Posebnost Artisan proizvoda, naglašavaju naši sugovornici, u ručnom je radu. Nakon što komad drveta izađe iz strojne obrade, sve...

Možda vas zanima i ovo