Nedjelja, 11 travnja, 2021

Novak i Jelena Đoković nisu više pozitivni na koronavirus!

Nemojte propustiti

Svjetski reket broj jedan prethodno je 23. juna objavio da je pozitivan na koronavirus. Osim njega bila je pozitivna i supruga, dok su djeca bila negativna na testu.

Novak Đoković i njegova supruga Jelena negativni su na COVID-19. To su pokazali najnoviji rezultati PCR testa koji su oboje uradili u Beogradu, saopšteno je u četvrtak iz medijskog tima najboljeg tenisera svijeta, prenosi agencija Anadolija.

Novak i Jelena Đoković nisu osjećali nikakve simptome zaraznog oboljenja COVID-19, a test su uradili prema prethodnom dogovoru sa ljekarima. Prethodnih deset dana, od povratka iz Zadra, Đokovići su proveli u samoizolaciji, prateći sve protokole i bezbjednosne mjere u vezi sa novim koronavirusom.

Svjetski reket broj jedan prethodno je 23. juna objavio da je pozitivan na koronavirus. Osim njega bila je pozitivna i supruga, dok su djeca bila negativna na testu.

Tokom turnira Adria Toura u Zadru, u organizaciji Đokovića, utvrđeno je da je bugarski teniser Grigor Dimitrov obolio od COVID-19, nakon čega je ustanovljenoda među učesnicima ima još zaraženih koronavirusom. Potom je Adria Tour, koji je trebao biti okončan ekzibicijom Đokovića i prvog bh. reketa Damira Džumhura 5. jula u Sarajevu, otkazan. Naknadno je pozitivan na koronavirus bio i Goran Ivanišević, Đokovićev trener, zatim hrvatski teniser Borna Ćorić i nekoliko trenera.

“Naš turnir je bio humanitarnog karaktera sa idejom da pomognemo teniserima iz regiona, da im omogućimo uslove da igraju, ostvare prihode, i na taj način lakše prebrode ovaj težak period“, rekao je, između ostalog, Đoković nakon saznanja da je pozitivan na COVID-19.

Jelena i Novak Đoković

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlasnici sarajevskog fast fooda “Otrov” preminuli od koronavirusa

Studenti su ovaj fast food zvali "Otrov", a znali bi kazati da iako jedu kod "Otrova", tu se niko...

Možda vas zanima i ovo