Petak, 25 lipnja, 2021

Novalić odgovorio Dodiku: Svako oružje je za ne daj Bože

Nemojte propustiti

“Za mene je namjenska industrija privredna grana koja brzo napreduje i tržište po kojem smo poznati i nema razloga mijenjati stvari u toj priči”

Svako oruže je za nedaj Bože, ali ja namjensku industriju gledam kao ekonomsko pitanje, rekao je novinarima u Sarajevu premijer Federacije BiH komentarišući optužbe Milorada Dodika da postoji ilegalan plan proizvodnje oružja i municije u fabrikama koje su pod kontrolom SDA.

“Za mene je namjenska industrija privredna grana koja brzo napreduje i tržište po kojem smo poznati i nema razloga mijenjati stvari u toj priči, poručio je Novalić.

Milorad Dodik

Podsjećamo, predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik poručio je jučer u Mostaru da ima informacije da postoji ilegalan plan proizvodnje oružja i municije u fabrikama koje su pod kontrolom SDA, ističući kako to treba da bude provjereno, ali da je sve na tragu ranije priče Bakira Izetbegovića kako će Federacija BiH zaokružiti proizvodnju oružja i municije za tržište, ali i “za ne daj Bože”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Njemačke stigla jasna poruka Miloradu Dodiku i retrogradnim snagama u BiH: Secesija RS-a produbljuje krizu, od promjena granica nema ništa

Zastupnici su naveli da i danas u BiH vladaju podjele, te da etničke skupine "rade" jedne protiv drugih. Predstavnici vladajuće...

Možda vas zanima i ovo