Srijeda, 17 kolovoza, 2022

Nove avio linije iz Tuzle

Nemojte propustiti

Ministarstvo za trgovinu, turizam i promet Tuzlanskog kantona u saradnji sa JP ‘MAT’ Tuzla i Kantonalnom gospodarskom komorom Tuzla, organizuje prezentaciju potencijala ‘Međunarodnog aerodroma Tuzla’, u srijedu, 10. jula 2013. godine u 10 sati u Kantonalnog gospodarskoj komori Tuzla (velika dvorana).

aerodrom-tuzlaS ciljem daljnjeg razvoja i promocije potencijala ‘Međunarodnog aerodroma Tuzla’, gospodarstvenicima s područja Tuzlanskog kantona i svim drugim zainteresiranim subjektima bit će prezentirana informacija o dosadašnjim ulaganjima u razvoj JP ‘Međunarodni aerodrom Tuzla’.

Menadžment ‘Međunarodnog aerodroma Tuzla’ će prezentirati informacije o otvaranju novih linija za Basel, Malme i Goeteborg s avio kompanijom Wizz Air. Prezentacija će biti prilika i da se javnosti predoči informacija o najavljenim avio linijama za destinacije prema Njemačkoj i drugim zemljama Europe.

U posebno pripremljenoj prezentaciji, menadžment JP ‘Međunarodni aerodrom Tuzla’ će detaljno predstaviti nove mogućnosti i šanse poslovanja za gospodarstvenike Tuzlanskog kantona, nove mogućnosti i šanse za ulaganja na ino tržišta Švicarske, Francuske, Njemačke i Švedske, te europskih zemalja sa kojima postoje otvorene direktne avio linije sa Međunarodnog aerodroma Tuzla.

(Seebiz)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Joe Biden potpisao važan zakonski paket o klimi i zdravstvu

"Riječ je o budućnosti. Riječ je o tome da se osigura blagostanje i napredak američkih obitelji", rekao je. "Riječ...

Možda vas zanima i ovo