Subota, 15 svibnja, 2021

Nove informacije o kretanju Lane Bijedić: Pronađen njen testament kojeg je napisala u januaru ove godine

Nemojte propustiti

Istražitelji pokušavaju doći i do podataka iz njezinog mobitela koji je pronađen, ali i drugih korisnih informacija poput Facebook profila koji je prije nekoliko dana izbrisan.

Lana Bijedić pješačila je gotovo šest kilometara od Gazprom benzinske crpke na izlazu iz Čapljine do kružnog toka kod Zvirovića, doznaje se iz izvora bliskih istrazi, piše Večernji list BiH.

Naime, Lana je u 11 sati napustila porodični dom u Sjevernom Logoru kod Mostara kazavši majci da se ide naći s prijateljicom. Međutim, do toga nije došlo.

U 12 sati i 10 minuta kamere s benzinske pumpe snimile su djevojku kako prolazi pored nje, pješice, što znači da ju je neko morao odvesti do te lokacije, odnosno ne zna se kako je tu došla, ili je stopirala, ili autobusom ili ju je pak neko dovezao.

U 13:30 sati Lana je viđena na kružnom toku kod Zvirovića. Radi se o udaljenosti otprilike pet ili šest kilometara koliko je prošla pješačeći. Važno je reći da je snimljena kako pješači sama.

Drugi važan detalje je da je pronađen njen testament kojeg je napisala u januaru ove godine. Trenutno se vještači, kao i svi ostali dokazi koje policija analizira. Pokušava se doći i do podataka iz njezinog mobitela koji je pronađen, ali i drugih korisnih informacija poput Facebook profila koji je prije nekoliko dana izbrisan, piše Večernji list.

Mnoga su pitanja otvorena, a policija radi sve na rasvjetljavanju ovog užasnog zločina. Na istrazi, i to na nekoliko lokacija i s više timova, radi se 24 sata.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo