Nedjelja, 17 siječnja, 2021

Nove informacije s UKC-a o zdravstvenom stanju Milorad Dodika

Autor:Srna

Nemojte propustiti

Dragan Čović: Građanska BiH kakvu želi SDA će se raspasti, ja u nju ne vjerujem; Željko Komšić je bošnjački član Predsjedništva

- Pa da sam ga želio i zagovarao, do sada bih ga imao. Ono što ja zagovaram je transparentnost...

Od sutra stupaju na snagu: Vlada FBiH usvojila naredbe i preporuke Kriznog štaba FMZ, sve mjere produžene za 14 dana

Naredbe i preporuke Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva donose se s rokom važenja od 14 dana, a početak primjene...

Slučaj u BiH: Vlasnik fotografske radnje osumnjičen za falsifikovanje blizu 200 nalaza u vezi PCR testiranja

PRIJEDOR - U toku je rad na kompletiranju predmeta, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Prijedor, biti dostavljen izvještaj...

SDP BiH preko Suda BiH zatražio ponovno prebrojavanje svih glasova u Mostaru

Nakon dokaza o masovnim izbornim i postizbornim manipulacijama na izborima u Mostaru, Socijaldemokratska partija BiH je odlučila putem Suda...

Zdravstveno stanje člana Predsjedništva i lidera SNSD-a praćeno je redovno jer je boravio u izolaciji od 16. decembra zbog kontakta sa osobom zaraženom koronom.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, koji je hosipitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru RS-a, stabilnog je zdravstvenog stanja i nije životno ugrožen, potvrđeno je za RTRS.

Iz UKC-a, gdje je sinoć primljen na liječenje, saopšteno je da je u toku detaljna dijagnostička obrada.

Urađen je još jedan test na koronavirus , a rezultat prvog, zbog kontakta sa osobom zaraženom virusom, bio je negativan.

Dodik je zbog mučnine i bolova u želucu hospitalizovan u Univerzitetskom kliničkom centru RS-a. Njegovo zdravstveno stanje je stabilno.

“Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik hospitalizovan je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske zbog mučnine i bolova u želucu, a zdravstveno stanje za sada je stabilno i nije životno ugrožen. U toku je detaljna dijagnostička obrada”, saopšteno je iz UKC-a Srpske.

Zdravstveno stanje člana Predsjedništva i lidera SNSD-a praćeno je redovno jer je boravio u izolaciji od 16. decembra zbog kontakta sa osobom zaraženom koronavirusom.

Test na COVID- 19 pokazao je negativan rezultat, potvrdio je za RTRS portparol SNSD-a Radovan Kovačević, pišu Nezavisne.

“Predsjednik je osjećao određenu malaksalost i zbog te malaksalosti kao i mučnine sinoć je primljen u UKC. Ono što je jako bitno jeste da, osim toga što sam spomenuo, predsjednik se osjeća dobro, nije priključen na bilo kakve aparate, na bilo kakve uređaje za pomoć pri disanju ili bilo čemu. Dakle, osjeća se dobro. Prati se njegovo kompletno stanje i već sutra ujutru će biti više informacija”, izjavio je Kovačević.

Kovačević je dodao da je urađen još jedan test na virus korona, a više informacija saopštiće kada bude završena analiza.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nebojša Vukanović: Bit ću kandidat za Predsjedništvo BiH, otišao bih 11. jula u Srebrenicu!

Narodni poslanik u Skupštini RS-a Nebojša Vukanović večeras je bio gost večeras na FACE televiziji. Prenosimo neke od najinteresantnijih...

Možda vas zanima i ovo