Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Nove linije: Građani BiH od ljeta moći da lete i na ove destinacije

Nemojte propustiti

Banjalučki aerodrom će svakako nastaviti da razvija i planira poslovanje, kako bi bili operativni za sve trenutne i buduće saradnje – kaže stručni saradnik za odnose sa javnošću i protokol 

Sljedeće ljetne sezone iz Banjaluke će biti i letovi za Tunis i Grčku, ali iz „Aerodroma Srpske“ još ne otkrivaju o kojim aviooperaterima je riječ.

Kada budemo imali više informacija, svakako ćemo obavijestiti javnost – kaže za Srpskainfo stručni saradnik za odnose sa javnošću i protokol Sanela Kasalović.

Prema njenim riječima, banjalučki aerodrom će svakako nastaviti da razvija i planira poslovanje, kako bi bili operativni za sve trenutne i buduće saradnje.

– Zadovoljni smo što našim sugrađanima ove zime mozemo ponuditi putovanja širom Evrope i svijeta – isitče Kasalovićeva i dodaje da de je za „Aerodrome Srpske, ova godina bila uspješna.

– Tome svjedoči odlična saradnja sa vodećim evropskim niskotarifnim avio-kompanijama Rajaner i Vizer, kao i sa kompanijom Er Srbija. U ljetnjoj sezoni smo ugostili kompanije Eir Kairo i Fribird sa čarter letovima Banjaluka – Hurgada – Banjaluka i Banjaluka – Antalija – Banjalija, te Er Montenegro sa redovnom linijom Tivat – Banjaluka – Tivat. Od početka godine pa do kraja mjeseca septembra prevezeno je oko 250.939 putnika sa, odnosno na naš aerodrom – ističe Kasalovićeva.

Naglašava da je zimsku sezonu počeli sa novom destinacijom kompanije Rajaner Berlin – Banjaluka – Berlin.

– Pored Berlina sa našeg aerodroma putnici Rajanerom mogu letjeti za Brisel, Geteborg, Memingen, Beč, Milano Bergamo, Stokholm Arlanda, Nirnberg, Berlin. Vizerom mogu letjeti za Dortmund, Bazel Mulhaus, Malmo, Stokholm Skavsta, Hamburg, a Er Srbijom za Beograd – ističe Kasalovićeva.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Oglasila se profesorica engleskog u Tehničkoj školi u Trsteniku koju su učenici maltretirali: “Ni roditelji mi se nisu izvinili”

„Dirnuta sam, veoma mi znači podrška kolega. Sindikati će nastaviti da rade i na ovome neće stati. Još uvijek...

Možda vas zanima i ovo