Subota, 27 studenoga, 2021

Novi detalji brutalnog ubistva: Svodnika živog bacili u Savu s betonskom pločom oko nogu

Nemojte propustiti

Foto: Telegraf
Foto: Telegraf

Džemsi Demiri (34) u Savu je bačen živ sa betonskom pločom vezanom oko nogu i selotejpom oblepljenim oko lica, utvrđeno je obdukcijom.

Beogradskoj policiji Demiri, inače rodom iz Bujanovca, poznat je po brojnim krivičnim djelima, ali i policijama u regionu i Evropi, gde je podvodio žene.

– Demiri je u Beogradu hapšen više puta zbog krađa, obijanja radnji, automobila i preprodaje bakra. Ovdje nije imao stalno mjesto prebivališta, a često je bio u Pančevu, Novom Sadu, Subotici… – kažu u beogradskoj policiji koja vodi istragu o ubistvu, prenosi “Blic”.

Mjesto sa kojeg je Demiri bačen još nije utvrđeno, ali je leš pronađen kod Ostružnice. Ne zna se ni ko ga je i zašto bacio u Savu, ali se pretpostavlja da je u pitanju kriminalni obračun.

I u Vranju je Demiri poznat po kriminalu, a portparol tamošnje policije Dragan Stamenković kaže da je imao debeli dosije. Bio je poznat po razbojničkim krađama, podvođenju žena i dilovanju droge. Oni koji ga poznaju kažu da je bio agresivan i nemilosrdan.

U romskom naselju Salvatore, u koje je svraćao, svi su ga se klonili jer je bio osvetoljubiv.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Komšić osudio napade na sudiju Vehabovića, očekuje da Tegeltija pokrene smjenu Grebeše

"Očekujem od predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije da pokrene proceduru smjene Josipa Grubeše", kazao je Komšić Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i...

Možda vas zanima i ovo