Utorak, 15 lipnja, 2021

Novi detalji hladnokrvnog zločina koji je potresao BiH: Svekar upucao snahu u grudi, pa ‘ovjerio’ u glavu!

Nemojte propustiti

Motiv svađe, prema verziji osumnjičenog koju je ispričao tokom kriminalističke obrade, je što se žrtva “slobodnije ponaša”, te što mu navodno nije napravila ručak.

Neđeljko Popadić (67) upucao je snaju Ilijanu (41) sa ukupno četiri hica iz pištolja, potvrdila je obdukcija obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Tri hica Neđeljko je žrtvi ispalio u grudi, a nakon toga je “ovjerio” hicem u glavu iz neposredne blizine.

– Ovakav način ubistva nije bio afekat i uveliko će uticati na visinu zatvroske kazne, koja će nakon sudskog postupka biti izrečena ubici – objasnio je izvor Srpskainfo iz istrage.

Podsjetimo, Popadić je 31. marta oko 19.55 časova u porodičnoj kući hicima iz pištolja ubio snaju Ilijanu Popadić.

Prema nezvaničnim informacijama, Popadić se prvo posvađao sa unukom, koja je nakon rasprave otišla do prijateljice. Nekoliko trenutaka kasnije posvađao se i sa snahom.

Motiv svađe, prema verziji osumnjičenog koju je ispričao tokom kriminalističke obrade, je što se žrtva “slobodnije ponaša”, te što mu navodno nije napravila ručak.

Dok se osumnjičeni pravdao da je netrpeljivost prema žrtvi trajala duži period, komšije, rodbina, ali ni radnici nikada nisu čuli bilo kakvu raspravu između osumnjičenog i žrtve.

Prema izjavi rodbine, Neđeljko je radni vijek proveo u Njemačkoj.

– Tamo je sagradio kuće, kao i ovdje. Sin mu je u vrijeme tragedije isto radio u Njemačkoj, a Ilijana je završavala školovanje takođe da ode na rad kao medicinski tehničar. Dan nakon ubistva Neđeljko je trebalo da ode za Njemačku na ljekarski pregled – ispričao je blizak član rodbine Popadića.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo