Srijeda, 18 svibnja, 2022

Novi detalji: Ko su policajci koji nijemo posmatraju dok Čegar mlati radnika na parkingu?

Nemojte propustiti

Kada je radnik na parkingu ukazao da je policijsko vozilo parkirano mimo svih pravila, Čegar je odlučio upotrijebiti argument sile. Tako je pesnicama navalio na radnika A. F.

Jučer je objavljen snimak na kojem se vidi kako Zoran Čegar mlati mladića koji radi na jednom sarajevskom parkingu.

Naime, Čegar, koji je poznati FUP-ovac, 10. januara je premlatio radnika na parkingu koji je ukazao da je policijsko vozilo parkirano tako da blokira izlaz drugim vozilama. Očito je to Čegaru zasmetalo pa je tri puta u glavu udario čovjeka pesnicom, demonstrirajući silu i bahatost.

Zanimljivo je da su sve posmatrala druga dva policajaca. Bukvalno posmatrala.

Kako Raport prenosi sve se desilo na parkingu u sarajevskoj ulici Tabaci na Baščaršiji.

Kada je radnik na parkingu ukazao da je policijsko vozilo parkirano mimo svih pravila, Čegar je odlučio upotrijebiti argument sile. Tako je pesnicama navalio na radnika A. F. (identitet poznat redakciji).

Zanimljivo je da se A. F. nije ni pokušao odbraniti od napada, a sve su nijemo posmatrala dva policajaca koja su bila sa Čegarom.
Navodnos su sa Čegarom tog jutra bili policajaci Latif Kabaš i Neđad Kalabušić, koji je i vozio službeno vozilo. Oni su nijemo posmatrali kako njihov kolega mlati nedužnog mladića, prenosi Raport.

U cijeli slučaj uključio se MUP KS, ali i Tužilaštvo Kantona Sarajevo. Prema navodima iz MUP-a, nijedan od policijskih službenika nije pripadnik MUP-a KS.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zahiragić nakon neugodnog gostovanja kod Hadžifejzovića: ‘Emisija je potpuno propala, trebao sam ustati i napustiti je…’

U toku gostovanja, Mašić i Zahiragić su urlali jedan na drugog, te je sve zamalo završilo fizičkim obračunom. U Centralnom...

Možda vas zanima i ovo