Petak, 5 ožujka, 2021

Novi detalji o monstruoznom ubistvu: Arnela Lavić ubila supruga zbog 30 maraka!?

Nemojte propustiti

Čerkez upravo saopštio: Situacija je izuzetno loša; Nekoliko dana nas dijeli od lockdowna

Goran Čerkez ističe da zdravstveni sistem nije nikad bio u težoj situaciji i da je veliki broj oboljelih među...

Forto predstavio nove mjere: Zbog pogoršane epidmiološke situacije uvode se Covid redari, produžuje se period trajanja izolacije na 14 dana

Zaključkom Vlade KS je zatraženo donošenje mjere kojom će svaka osoba koja ulazi u BiH biti obavezna posjedovati PCR...

Meteorolog Sladić najavio dolazak snijega u BiH: Evo kada i gdje će padati

Nedim Sladić, meteorolog, rekao je za medije da će predstojeća promjena vremena u Bosni i Hercegovini biti kratkotrajna. Kako...

Potvrđene jučerašnje najave: U bh. entitetu RS pooštrene mjere!

Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj, zasjedao je Entitetski štab za vanredne situacije na kome su donesene nove...

Protiv Arnele Pajević-Lavić (33) iz Mostara, koja se tereti da je 25. decembra nožem ubila supruga Zahira Lavića (46) iz Konjica, juče je predložen jednomjesečni pritvor, potvrđeno je u Kantonalnom tužilaštvu u Mostaru.

Otpad mostarskog preduzeća "Feroelektro" (Foto: Bljesak.info)
Otpad mostarskog preduzeća “Feroelektro” (Foto: Bljesak.info)

Prema nezvaničnim informacijama, Arnela je supruga ubila zbog 30 maraka poslije svađe u kojoj ga je okrivljivala da se ne brine o djeci. Sve se to događalo pred očima njihovog šestogodišnjeg djeteta i sedamnaestogodišnje Arneline kćerke iz prvog braka.

Dežurni tužilac Predrag Tomić potvrdio je da je prijedlog za određivanje pritvora protiv osumnjičene upućen Kantonalnom sudu u Mostaru i da se istraga ovog slučaja nastavlja. On nije mogao da govori o motivima. Rekao je da je pritvaranje traženo zbog bojazni od uznemirenja javnosti i težine krivičnog djela. Do zaključenja ovog broja nije donesena odluka u Kantonalnom sudu.

Arnela je supruga Zahira ubola nožem u vrat, u adamovu jabučicu, 25. decembra, na katolički Božić u krugu otpada mostarskog preduzeća “Feroelektro”, gde je Lavić bio zaposlen. Arnela je poslije ubistva supruga krvavih ruku otišla u bolnicu, gdje je i uhapšena. Teško povrijeđenog Lavića u bolnicu je odvezao slučajni otkupljivač otpada, ali nije mu bilo spasa. U bolnici u Mostaru kazali su da je preminuo usljed iskrvarenja.

U policiji je Arnela priznala ubistvo i rekla da je supruga ubola kuhinjskim nožem dva puta, i to u ruku, a zatim dok je on pokušao da se odbrani i u vrat.

Očevici su ispričali da su se oni prije toga posvađali, a Arnela je u krug preduzeća došla bijesna i tražila je supruga.

– Kada ga je pronašla, galamila je na njega jer se nije pojavio ranije na večeri. Govorila mu je: “Gdje si ti, zašto se ne brineš o djeci? Daj pare”, rekao je očevidac i dodao da je Lavićeva dnevnica bila oko 30 maraka.

Lavićevi poznanici su ispričali da je on sa suprugom i ranije imao problema. Kazali su da je Arnela kod Zahira dolazila i ranije na posao da riješe nesuglasice.
Noći u firmi
Poznanici ubijenog Zahira Lavića kazali su da je on zbog problema sa suprugom Arnelom Pajević-Lavić povremeno noć prespavao u krugu preduzeća “Feroelektro”.

– Ranije su oni imali porodičnih problema, ali je Zahid govorio da je u posljednje vrijeme za njega bilo nepodnošljivo. Nažalost, sav taj jad praćen je i neimaštinom. Vlasnik “Feroelektra” ga je, kako bi mu pomogao, često pozivao u firmu za dnevnicu od 30 maraka, čak i kada nije bilo posla – kazali su radnici “Feroelektra”.

(glassrpske)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Čerkez upravo saopštio: Situacija je izuzetno loša; Nekoliko dana nas dijeli od lockdowna

Goran Čerkez ističe da zdravstveni sistem nije nikad bio u težoj situaciji i da je veliki broj oboljelih među...

Možda vas zanima i ovo