Utorak, 6 prosinca, 2022

Novi dokazi izborne krađe? Spaljivanje listića navodno sa glasovima za Jelenu Trivić

Nemojte propustiti

Prema saznanju BN-a, glasački listići na kojima je zaokružena Jelena Trivić su zamijenjeni sa novim (neupotrijebljenim), glasačkim listićima gdje je pored imena Milorada Dodika stavljen “X”

Izborna krađa na biračkim mjestima u Republici Srpskoj poprimila je ogromne razmjere što pokazuju skoro svakodnevni dokazi koji isplivavaju u javnost

Jedan od takvih dokaza je i paljenje glasačkih listića na kojima je zaokružena kandidatkinja za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić javlja televizija BN.

U pitanju je uništavanje tragova krađe, koji prati video-snimak kao dokaz nalogodavcima da je “akcija” uklanjanja glasova Jelene Trivić “uspješno” završena navodi se u tekstu BN.

Prema saznanju BN-a, glasački listići na kojima je zaokružena Jelena Trivić su zamijenjeni sa novim (neupotrijebljenim), glasačkim listićima gdje je pored imena Milorada Dodika stavljen “X”, nakon čega je izvršena akcija paljenja i uklanjanja tragova.

BN piše da je u pitanju biračko mjesto u Doboju, gdje je proces krađe glasova prema njihovim navodima najusavršeniji.

Podsjetimo da je ranije bio i video-snimak cijepanja glasačkih listića na kojima je bio “iksić” pored imena Jelena Trivić i dopisivanja još jednog “X” pored drugog kandidata kako bi bio nevažeći listić.

Da baš sve tragove nisu uništili dokaz je i ovaj video piše BN:

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kratko i jasno: O samitu u Tirani odlučuje Predsjedništvo BiH, ne Dodik

Predsjedništvo BiH je na prvoj sjednici 30. novembra jednoglasno prihvatilo poziv za sudjelovanje na Samitu EU-Zapadni Balkan koji će...

Možda vas zanima i ovo