Četvrtak, 25 travnja, 2024

Novi incident u Sarajevu: Ponovo izbušene gume na automobilima srbijanskih oznaka

Preporučeno

Fotografije automobila s izbušenim gumama napravljene su jutros.

Za vikend se u Sarajevu desio nemili događaj kada su na dva automobila srbijanskih registracija probušene gume. Istu neprijatnost doživjelo je jutros još troje srbijanskih državljana.

Tokom prethodne noći su probušene gume na tri automobila u općini Centar, potvrđeno nam je iz sarajevske policije.

Jedan od oštećenih je i Užičanin, koji je na Obali Kulina bana ispred broja 14 uredno parkirao svoj automobil tokom noći, ali ga je jutros zateklo neprijatno iznenađenje – četiri probušene glume.

Upravo se čita:  Uoči 1. maja predah od padavina: U nekim dijelovima Bosne i Hercegovine i do 18 stepeni

Fotografije automobila s izbušenim gumama napravljene su jutros.

Počinioci ovog čina koji bespotrebno baca ljagu na Sarajlije, kao i bušenja guma, koji su se dogodili tokom vikenda, nisu poznati. Međutim, sarajevski ugostitelj Sejo Brajlović je srbijanske turiste, kojima su gume probušene ranije, počastio u svom restoranu te im dao novac za popravku štete.

Upravo se čita:  Sin pronašao novčanik sa 1.500 KM i dao majci, osumnjičeni za utaju i prikrivanje

Vlasnici ugostiteljskih objekata iz općine Centar su javili kako bi upozorili na to da je veliki broj vandalizama na automobilima stranih registracijskih oznaka. Oni ističu da je razbijanje prozora i krađa također čest slučaj kada je riječ o automobilima turista te tvrde da policija radi minimalno po ovom pitanju, piše Klix.ba.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Pogledajte kako je letio njemački vojni avion iznad BiH

Ministarstvo odbrane i Oružane snage Bosne i Hercegovine će, u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova, Ministarstvom komunikacija i transporta...

Još vijesti za vas