Ponedjeljak, 17 siječnja, 2022

Novi napad na bh.državljane: Sinovi makarskog inspektora premlatili mladiće iz BiH

Nemojte propustiti

Do incidenta je došlo nakon što su mladići izašli iz kluba Deep

Dvojica sinova makarskog inspektora osumnjičeni su za teško ozljeđivanje dvojice mladića iz BiH, koji su večernji provod u klubu Deep preksinoć neplanirano završili u bolnici. Jedan ima potres mozga, drugom je slomljena vilica te izbijena dva zuba, javlja portal Index.hr.

Do incidenta je došlo nakon što su mladići izašli iz kluba Deep. Sukob se razvio u masovnu tučnjavu, koja se preselila pred obližnji hotel Osejava. Direktor hotela Jure Brkan, inače, HDZ-ov makarski gradski vijećnik, ogorčen je situacijom.

“Svaku večer ista priča. Mladići se pokače u klubu, tamo ne smiju ništa zbog redara, no nevolje nastupaju čim se nađu vani. Sukobi uvijek završe na našoj terasi. Svake večeri se nešto dogodi. I sinoć je dva puta dolazila policija. Pokušali smo naći nekakvo riješenje sa vlasnicima Deepa, ali bez uspjeha. Oni izbace mladost kada se pomlati i onda se sve nastavi pred našim hotelom. Ne moram vam ni napominjati što to znači u sezoni, kada su gosti izloženi neugodnim prizorima. Samo je pitanje dana kada će netko izgubiti glavu”, rekao je Brkan.

Novinari su pokušali  čuti nešto i od porodice prijavljenih mladića. Htjeli smo razgovarati sa ocem, no čini se da smo dobili majku. Premda to nije htjela potvrditi. “Nije to bitno. Ja sam roditelj, a vi? Pravu istinu o ovom događaju mediji su totalno iskrivili. Svake sezone je ista priča. Uvijek se tuku turisti s našom djecom i domaći uvijek izvuku deblji kraj”, kazala je, pretpostavljamo, majka prijavljenih mladića.

Ništa joj nije značilo ni kada su novinari pomenutog portala joj kazali da su “domaći” prijavljeni za teško ozljeđivanje gostiju, koji su završili u bolnici.

 

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Željko Komšić kod pape Franje

Nakon audijencije kod pape Franje, predsjedavajući Predsjedništva BiH sastat će se sa kardinalom Pietrom Parolinom Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine...

Možda vas zanima i ovo