Utorak, 26 listopada, 2021

Novi Sad: Osam dana pucnjima iz snajpera držao komšije u strahu – FOTO

Nemojte propustiti

aa_picture_20150320_4839494_web

Tokom privođenja osumnjičenog došlo je i do verbalnog sukoba između porodica Maksić i Marić, ali je policija intervenisala i razdvojila zavađene komšije

Pripadnici kriminalističke policije, uz asistenciju Žandarmerije, lišili su slobode Miloša Marića (30), zbog sumnje da je proteklih osam dana u više navrata pucao po okolnim kućama i vozilima na Bukovačkom putu u novosadskog opštini Petrovaradin, javlja Anadolu Agency.

Pretresom porodične kuće na Bukovačkom putu 47 pronađeni su automatska puška, pištolj “tetejac”, dve bombe, municija različitog kalibra, detonatorska kapisla i sporogoreći štapin.

Kako saznaje AA, Miloša je prijavio njegov komšija, na čiju kuću je pucano u utorak uveče, kada je nekoliko metaka prošlo kroz prozor, a oštećenja su bila vidljiva i na fasadi. Pored objekta nalazi se i pekara “Anđeo” gde su se u trenutku pucnja nalazile tri radnice.

Komšije su još u strahu, jer ne znaju da li je privođenjem osumnjičenog prestala opasnost, jer je od četvrtka prošle nedelje u puškaranju pogođeno pet kuća i četiri automobila. Iako su meci prolazili i u sobe, srećom, niko nije stradao.

I sinoć su se iz ove ulice čuli pucnjevi i to u pravcu Sremskih Karlovaca, pa je policija tokom današnjeg uviđaja i odvela Miloša M. da pokaže mesto odakle je sinoć pucao.

aa_picture_20150320_4839500_web

Vlada Marić, otac osumnjicenog Miloša, rekao je novinarima da je njegov sin nevin.

“Od Petrovaradina do Bukovca nađite mi jednog svedoka koji je video da je moj sin pucao ikada. Ni za Božić ni za Novu godinu, nikada. Pronađeno oružje pripada mom starijem sinu koji je služio u 63. padobranskoj brigadi, zadužio ga je na služenju vojnog roka i da svi znaju da su pripadnici te jedinice nosili oružje sa sobom kako bi ga imali kada budu pozvani”, kazao Marić.

Tokom privođenja osumnjičenog došlo je i do verbalnog sukoba između porodica Maksić i Marić, ali je policija intervenisala i razdvojila zavađene komšije.

Akciji privođenja osumnjičenog Marića prisustvovao je i načelnik Policijske uprave u Novom Sadu Siniša Radaković.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Cvijanović poslala žestoku poruku Izetbegoviću: “On želi muslimansku državu”

"Da je Izetbegović sposoban za suživot on bi umjesto što prijeti ratom, sjedio sa drugima i razgovarao kako i...

Možda vas zanima i ovo