Ponedjeljak, 25 listopada, 2021

Novi Sad: Posljednji oproštaj od pilota

Nemojte propustiti

aa_picture_20150316_4797292_web

Više stotina kolega i prijatelja došlo je na poslednji počinak ispratiti čoveka koji je u pilotskoj karijeri spasao više od 1.000 ljudi, a upravo je stradao prilikom pokušaja da spasi život petodnevne bebe i preveze je u dečiju bolnicu u Beogradu

Na Novom groblju u Novom Sadu danas je sahranjen major Omer Mehić (47), pilot koji je stradao u nesreći vojnog helikoptera prilikom koje je poginulo sedmoro ljudi, javlja Anadolu Agency (AA).

Više stotina kolega i prijatelja došlo je na poslednji počinak ispratiti čoveka koji je u pilotskoj karijeri spasao više od 1.000 ljudi, a upravo je stradao prilikom pokušaja da spasi život petodnevne bebe i preveze je u dečiju bolnicu u Beogradu.

Sahrani su prisustvovali načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, te komandant 204. vazduhoplovne brigade Vojske Srbije general Predrag Bandić.

Major Mehić je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

Na groblju u Kovilju kraj Novog Sada danas je sahranjen i kopilot kapetan Milovan Đukarić, takođe stradao u helikopterskoj nesreći.

Podsećamo, u nesreći vojnog helikoptera koja se dogodila u petak 13. marta u blizini aerodroma Nikola Tesla, spasavajući bebu, stradali su pilot major Omer Mehić, pilot kapetan Milovan Đukarić, zastavnik Nebojša Drajić, mehaničar letač zastavnik Ivan Miladinović, lekar Dževad Ljajić i anestetičar Miroslav Veselinović i beba porodice Ademović.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Cvijanović poslala žestoku poruku Izetbegoviću: “On želi muslimansku državu”

"Da je Izetbegović sposoban za suživot on bi umjesto što prijeti ratom, sjedio sa drugima i razgovarao kako i...

Možda vas zanima i ovo