Petak, 18 lipnja, 2021

Novi telefonski imenik BH Telecoma

Nemojte propustiti

Kompanija “Leftor” iz Tuzle je po narudžbi BH Telecoma izradila i isporučila novi telefonski imenik na CD-u, koji će uskoro biti dostupan u poslovnicama BH Telecoma.

Riječ je o aplikaciji u koju su ugrađeni svi podaci korisnika BH Telecoma koji su zaključeni sa martom 2013. godine, a izradu 15.000 CD-ova originalnom pakovanju “Leftor” je uradio u suradnji sa fabrikom CD-ova Sony u Austriji.

Na kompletnom softverskom rješenju i izradi radila je ekipa okupljena oko “Leftor” d.o.o, koja već dugi niz godina ima iskustvo u softverskom biznisu, projektovanju i razvijanju aplikacija.

“BH Telekom imenik je PC aplikacija koja se starta direktno sa CD-a bez instalacije. Dvojezična je, i može se pokrenuti i u engleskoj i u bosanskoj varijanti.

Omogućava korisnicima da pretražuju bazu fizičkih i pravnih osoba, te vlasnika mobilnih telefona. Aplikacija podržava i obrnuto traženje pronalaženje vlasnika telefona po broju telefona. Također sadržava i bazu pozivnih brojeva za sve države svijeta, za sve BiH gradove kao i listu važnih telefona u BiH”, izjavio je direktor Leftora Kristijan Smiljanić.

telekom

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo