Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Novim saopćenjem se oglasila porodica Mutap: Alisin suprug nije prijetio Murizu Memiću, on terorizira javnost

Nemojte propustiti

U saopštenju za javnost porodica Mutap tvrdi da „Muriz Memić terorizira javnost“.

Porodica Mutap oglasila se saopćenjem za javnost u kojem su dematirali da je Farhrudin Ramić, suprug pritvorene Alise Mutap Ramić prijetio ubistvom Murizu Memiću, ocu ubijenog mladića Dženana.

-Molimo da u cjelosti objavite hitno saopštenje porodice Mutap povodom privođenja Alisinog supruga zbog navodnih prijetnjih. Želimo da obavjestimo javnost, da je Muriz Memić lažno prijavio Alisinog supruga zbog navodnih prijetnjih. Da ne bi čekali Muriza Memića narednih pet godina, kao što čekamo da nam konačno saopšti ime ubice njegovog sina, kojeg zna i s kojim se povremeno sretne, a možda ga i nahrani kao što je hranio Seferoviće (prema njegovim navodima) mi kao porodica odlučili smo da saopštimo javnosti koga je on prijavio – navode u saopštenju.

U daljem tekstu saopćenja porodica Mutap tvrdi da „Muriz Memić terorizira javnost“.

-Terorizirate i nas, i javnost, Gospodine Memiću sa Vašim senzacionalistickim najavama: “Ja ću reći danas, možda ću sutra ili neću, nek neko kaže ime, ja ću prezime”. Murize Memiću, ko je ubio Vašeg sina? Zar Vas nije briga barem za ostale građane krijući i štiteći ubicu? Zanemarit ćemo činjenicu da je to krivično djelo. Sve pohvale za brzu reakciju policije, nadamo se da će također biti tako brzi i u budućnosti –naveli su u saopćenju.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Baerbock: RS intenzivira kurs na otcjepljenju od BiH, ne smijemo gubiti vrijeme

"Ne smije postojati niša na Balkanu u kojoj bi se Rusija ili drugi akteri mogli učvrstiti", rekla je Annalena...

Možda vas zanima i ovo