Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Novinari iz Srbije došli u avliju Sadika Hasanovića: Njegova majka im objašnjavala da on ne mrzi nikoga, a onda ih je mladi pjevač zamolio da napuste njegov posjed!

Nemojte propustiti

U Srbiji je posljednjih dana prava hajka i linč na mladog pjevača iz BiH Sadika Hasanovića jer je navodno pjevao pjesme s ocem u kojem poziva na klanje Srba. Novinari u Srbiji su mu izvukli i fotografiju s Naserom Orićem, ratnim komandantom i herojem odbrane Srebrenice, što im je poseban trn u oku.

Sadikova majka je izašla na balkon i novinarima objašnjavala da njen sin nikoga ne mrzi, da on nikada nikoga nije uvrijedio i da mu je to sve izvučeno kako bi mu se napakostilo.

Dok su novinari ubjeđivali Sadikovu majku da nemaju lošu namjeru, na balkonu se pojavio i mladi pjevač.

Molim vas da napustite moj privatni posjed . ponovio je nekoliko Sadik što su novinari i učinili.

Podsjetimo, u Srbiji je posljednjih dana prava hajka i linč na mladog na Hasanovića jer je navodno pjevao pjesme s ocem u kojem poziva na klanje Srba. Novinari u Srbiji su mu izvukli i fotografiju s Naserom Orićem, ratnim komandantom i herojem odbrane Srebrenice, što im je poseban trn u oku.

O svemu se oglasio i Orić, koji je srbijanske novinare zamolio da pročitaju haške presude aludirajući da on nije ratni zločinac i da ništa u ratu nije nečasno uradio.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Bračni par iz BiH radi u Hrvatskoj: Neću da me neko maltretira za 800 maraka, ne vidim nikakvu budućnost u Jablanici

- Imam osjećaj da radim kod sebe, a ne da radim za drugoga. Gazda je dobio povjerenje u mene...

Možda vas zanima i ovo