Utorak, 27 srpnja, 2021

Novinari iz Srbije došli u avliju Sadika Hasanovića: Njegova majka im objašnjavala da on ne mrzi nikoga, a onda ih je mladi pjevač zamolio da napuste njegov posjed!

Nemojte propustiti

U Srbiji je posljednjih dana prava hajka i linč na mladog pjevača iz BiH Sadika Hasanovića jer je navodno pjevao pjesme s ocem u kojem poziva na klanje Srba. Novinari u Srbiji su mu izvukli i fotografiju s Naserom Orićem, ratnim komandantom i herojem odbrane Srebrenice, što im je poseban trn u oku.

Sadikova majka je izašla na balkon i novinarima objašnjavala da njen sin nikoga ne mrzi, da on nikada nikoga nije uvrijedio i da mu je to sve izvučeno kako bi mu se napakostilo.

Dok su novinari ubjeđivali Sadikovu majku da nemaju lošu namjeru, na balkonu se pojavio i mladi pjevač.

Molim vas da napustite moj privatni posjed . ponovio je nekoliko Sadik što su novinari i učinili.

Podsjetimo, u Srbiji je posljednjih dana prava hajka i linč na mladog na Hasanovića jer je navodno pjevao pjesme s ocem u kojem poziva na klanje Srba. Novinari u Srbiji su mu izvukli i fotografiju s Naserom Orićem, ratnim komandantom i herojem odbrane Srebrenice, što im je poseban trn u oku.

O svemu se oglasio i Orić, koji je srbijanske novinare zamolio da pročitaju haške presude aludirajući da on nije ratni zločinac i da ništa u ratu nije nečasno uradio.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo