Nedjelja, 24 siječnja, 2021

Novoizabrani načelnik Ilidže iznio uznemirujuće tvrdnje: “Dva automobila su zapaljena nakon izbora, neće moći uništiti dokaze kao u slučaju Memić”

Nemojte propustiti

Stiglo upozorenje: “Dijaspora je jedan veliki kapital i bogatstvo kojeg se Bosna i Hercegovina ne smije tako lako odreći”

"Dijaspora je jedan veliki kapital i bogatstvo kojeg se Bosna i Hercegovina ne smije tako lako odreći", kazao je...

Sjećate li se “kioska od 253.000 KM”? Evo koliko ustvari košta: Muzur objavio nalaz vještaka, vrijednost čak 10 puta manja!

Predsjednik turističke zajednice KS Nermin Muzur podsjetio je na ovaj slučaj i objavio nalaz vještaka građevinske struke kao dokaz...

Ostvaruju se najcrnji snovi Dragana Čovića: Domovinski pokret Miroslava Škore osnovao stranku u BiH, žele biti prva opcija Hrvatima, čeka se Diana Zelenika

Sjedište novoosnovane stranke je u Livnu, a time su, kaže Slavko Andačić, željeli poslati znakovitu poruku, jer je taj...

Meteorolog Face TV-a Nedim Sladić objavio novu prognozu vremena koja se mnogima neće dopasti: Zima se ponovo vraća

Meteorolog Face TV Nedim Sladić navodi da večeras dolazi do produbljivanja visinske doline nad Đenovskim zaljevom s kojim će...

Novoizabrani načelnik Ilidže Nermin Muzur, oglasio se na društvenim mrežama povodom posljednjih dešavanja na Ilidži gdje je iznio informacije da su dva automobila u ovom naselju zapaljena.

Kako navodi Muzur, jedan od automobila koji je zapaljen vlasništvo je osobe koja je bila na kandidatskim listama Naroda i pravde za Općinsko vijeće Ilidža.

“Poslije izbora u mojoj mahali ništa nije isto. Već su izgorila dva auta i to kako kažu sama se zapalila. Jedno od tih auta je auto moje kolegice sa liste, učiteljice za koju se bore roditelji svih prvačića, ona je majka dva odlična momka reprezentativca BiH u košarci i rukometu. Ona je supruga jednog od najboljih sportista i sportskih radnika sa ovih prostora.

Odlična porodica koja se nikad nije nikom zamjerila, sve do ovih izbora izgleda. Pozivam organe da istraže ove slučajeve, pozivam ih da izuzmu sve snimke sa video nadzora iz ulice u kojoj se sve dešavalo, jer se na njima sve vidi.

Samo da vas napomenem, nećete moći sakriti niti uništiti video dokaze kao u slučaju Dženan Memić, jer sam ja već vidio iste, napisao je Muzur na Facebook profilu.

Poslije izbora u mojoj mahali ništa nije isto.
Već su izgorila dva auta i to kako kažu sama se zapalila. Jedno od tih…

Posted by Nermin Muzur on Sunday, 29 November 2020

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik ponovo o članici CIK-a i njenom prezimenu: “Bila je udata za Bošnjaka, zadržala prezime…”

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik danas je na pitanje novinara da li se kaje zbog riječi koje je izgovorio na...

Možda vas zanima i ovo