Utorak, 27 srpnja, 2021

NS BiH: Poštujmo sportske protivnike, a neka se s Bilinog polja čuje pjesma navijača

Nemojte propustiti

Pred reprezentacijom BiH, našim Zmajevima, nalazi se još jedna značajna utakmica. Susret sa reprezentacijom Izraela nije samo važan zbog tri boda koja nas mogu približiti Evropskom prvenstvu to je i test našeg domaćinstva, ispit na kojem trebamo dokazati kako smo sposobni pobjedu ostvariti u poštenom nadmetanju i isključivo na zelenom terenu, prenosi novinska agencija Patria.

– Pomozite nam da zajedno dođemo do tog cilja. Fer i sportskim ponašanjem budite još jednom dvanaesti igrač Zmajeva. Pokažimo sportskoj svjetskoj javnosti da BiH može biti svakome dobar domaćin i da su pobjede koje su do sada ostvarili naši reprezentativci prevashodno rezultat njihovog znanja, motivacije i zajedništva.

Neka Bilino polje na utakmici sa Izraelom bude uljepšano simbolima i bojama Bosne i Hercegovine. Neka se sa tribina čuje pjesma i slogani kojima ćemo pokazati da volimo našu domovinu i naše Zmajeve, ali i da poštujemo sportske protivnike.

Pomozite nam da utakmica sa Izraelom bude upamćena kao veličanstveni sportski događaj. Ne dozvolite da bilo kojim gestom bacimo mrlju na našu reprezentaciju i našu državu. Navijajmo za BiH grlom, dlanovima, srcem, ponosno i dostojanstveno, kažu iz Nogometnog saveza BiH

Utakmica sa Izraelom nije samo nadmetanje za tri boda, to je borba i za naš sportski ugled. Pokažimo svjetskoj javnosti da volimo naše Zmajeve, da volimo našu BiH da je to jedino zbog čega ćemo 12. juna zajedno biti na Bilinom polju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo