Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

Objavili konkurs za zakup stanova za 1 KM po kvadratu

Nemojte propustiti

Prijave na konkurs sa pismenom dokumentacijom se podnose Gradu-Komisiji za dodjelu stanova socijalnog stanovanja putem Odjeljenja za saobraćaj, kominalne poslove i zaštitu životne sredine i imovinsko stambene poslove

Grad Prijedor objavio je javni konkurs o davanju u zakup stambenih jedinica socijalnog stanovanja u kojima je cijena zakupnine jedna konvertibilna marka po kvadratnom metru.

Kako je navedeno na sajtu Gradske uprave, riječ je o dvije garsonjere na Pećanima i jednoj u Raškovcu, te po dva jednosobna, odnosno dvosobna stana u Raškovcu.

Pravo na korištenje ovih stanova po povlaštenim cijenama imaju državljani BiH ili strani državljani sa dozvolom za stalni boravak u Republici Srpskoj, koji najmanje tri godine imaju prebivalište u Prijedoru, nemaju nepokretnosti uslovne za život i nemaju mjesečni prihod po članu domaćinstva veći od 35 odsto prosječne neto plate ostvarene u Republici Srpskoj u prethodnoj godini.

“Prijave na konkurs sa pismenom dokumentacijom se podnose Gradu-Komisiji za dodjelu stanova socijalnog stanovanja putem Odjeljenja za saobraćaj, kominalne poslove i zaštitu životne sredine i imovinsko stambene poslove u roku od 30 dana od dana objavljivanja konkursa na oglasnoj tabli i sedmičnom listu “Kozarski vjesnik” Prijedor i stranici Grada, oglasnoj ploči Grada i internet stranici Republičkog sekretarijata za raseljena lica i migracije Banjaluka”, navedeno je na sajtu.

Više detalja moguće je pogledati OVDJE.

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK prvi put na Općim izborima uvodi supervizore: Reagirat će odmah u slučaju drastičnog kršenja zakona

Neće se miješati u rad općinskih izbornih komisija, osim u slučaju drastičnog kršenja zakona kada će odmah reagirati, te...

Možda vas zanima i ovo