Subota, 12 lipnja, 2021

Objavlje novi uznemirujući snimak iz Banjaluke

Nemojte propustiti

Banjalučki novinar Slobodan Vasković objavio je novi uznemirujući koji, prema njegovim riječima, svjedoči da Dejan Kostić Dela u kontinuitetu maltretira mladiće iz ovog grada.

– Naslovio sam ove morbidne video uratke sa “Stvarana Banjaluka”, jer to jeste stvarna Banjaluka, u kojoj se nekažnjeno prebija, progoni, izgoni iz nje, ubijaju djeca, privrednici, u kojoj se djeci prodaje droga, visoka prostitucija se odvija u centru grada… I sve to, pod okriljem i zaštitom vlasti- napisao je Vasković.

– Kostić je lažni, samoproglašeni, vođa “Lešinara”, navijača FK “Borac”, a uživao je punu zaštitu dijela vrha MUP RS – piše Vasković i dodaje da ne objavljuje nikakve “ekskluzive”, već ono što svi znaju u Banjaluci, o čemu ćute godinama, jer se boje.

Kostić je, kako se tvrdi iz policije, uhapšen 28.04., nakon što sam objavio njegov prvi monstruozni video uradak, za koji su u PU Banjaluka znali i prethodnih dana – od 23.04., kada ga je Kostić i napravio, ali nisu reagovali, iako je video-klip dijeljen aplikacijama.

Dijelio ga je sam Kostić kako bi pokazao koliko je “veliki”!

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Saudijska Arabija ni ove godine neće primati strane hadžije

60.000 ljudi iz te zemlje bit će primljeno na hodočašće, dok niko iz inostranstva neće biti primljen. Saudijska Arabija objavila...

Možda vas zanima i ovo