Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Objavljen snimak brutalnog iživljavanja nad migrantima u Bihaću: “Udri, mamu mu j***, našu djecu tući…”

Nemojte propustiti

Vi ćete tući našu djecu”, govori muškarac dok mobitelom snima kako za kosu drži migranta koji leži na zemlji i moli za pomoć.

Informaciju da je grupa bh. državljana u Bihaću je pretukla migrante premnijeli su brojni mediji. To brutalno iživljavanje akteri su snimili i objavili na Faceboku, a potom i uklonili.

Prema informacijama portala Istraga.ba, migrante je napala grupa koju je predvodio Mirhad Gverić, ranije osuđivan i procesuiran zbog više krivičnih djela.

Napad je uslijedio nakon što se grupa migranata u nedjelju sukobila s nekoliko bh. državljana, odnosno pretukla Alvira Gverića, brata Mirhada Gverića, koji je, također prema navodima istog portala hapšen zbog nasilničkog ponašanja, ali i pokušaja krijumčarenja migranata.

Foto: Screenshot

“Bravoo Bihać. Osveta je pala za našeg Alvira Gverića kojeg je prekjučer ova grupa migranata pretukla”, navedeno je u opisu snimka.

Vi ćete tući našu djecu”, govori muškarac dok mobitelom snima kako za kosu drži migranta koji leži na zemlji i moli za pomoć.

Na snimku se vidi kako isti muškarac udara nogom u lice migranta koji leži na zemlji, dok na drugoj strani dvojica muškaraca palicom i nogama udaraju drugog migranta.

Foto: Screenshot

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo