Nedjelja, 28 studenoga, 2021

Objavljen snimak: Tamara Zvicer repetirala pištolj, zapucala i spasila muža sigurne smrti!

Autor:Mondo.me

Nemojte propustiti

Na snimcima koji su objavljeni u Ukrajini vidi se kako Tamara u ruci drži pištolj. Na Zvicera je ispaljeno sedam metaka, od kojih ga je pet pogodilo, a tri su mu završila u grudima. On je i dalje u teškom stanju.

Tamara Zvicer (35), supruga Radoja Zvicera (37), navodnog vođe kavačkog klana, pucala je u Kijevu na atentatore i tako uspjela da odbrani svog supruga sigurne smrti, jer nisu stigli da ga ovjere, već su se uplašili i pobjegli, prenosi ukrajinski portal Detektiv-info.

Ovaj portal objavio je šokantnu fotografiju na kojoj Tamara trči i repetira pištolj! Prema navodima iz lokalnih medija, u trenutku napada Zvicer je džogirao preko puta svoje zgrade, a supruga Tamara je bila u blizini i kod sebe je imala pištolj.

Pretpostavlja se da je Tamara motrila na vođu “kavčana” i da je u svakom trenutku znala svaki njegov korak. Tako je bilo i kobnog dana, kada su napadači došli i napravili mu sačekušu ispred zgrade u kojoj je živio s porodicom.

Foto: Kurir

Kada je Zvicer stigao pred svoju zgradu, napadači su izašli iz “smarta” i zapucali na njega – rekli su izvori iz medija.

– Tamara je očigledno bila ispred zgrade i posmatrala Radoja kako džogira. Ona je imala revolver i kada je vidjela da napadači prilaze i pucaju iz oružja s prigušivačima u Zvicera, povikala je i izvadila pištolj.

Repetirala ga je i počela da puca na napadače. Upravo je na taj način Zvicera spasla sigurne smrti ne dozvolivši da ga napadači ovjere – kaže sagovornik iz ukrajinskih medija.

Na snimcima koji su objavljeni u Ukrajini vidi se kako Tamara u ruci drži pištolj. Na Zvicera je ispaljeno sedam metaka, od kojih ga je pet pogodilo, a tri su mu završila u grudima. On je i dalje u teškom stanju.

Kada je Zvicerova žena zapucala na napadače, on je uspio da pobjegne na drugu stranu ulice. Komšije su nakon pucnjave pozvale policiju – kaže izvor i dodaje: – Ukrajinska policija prilikom uviđaja nije uspjela da pronađe pištolj kojim je Tamara pucala na napadače.

Pretpostavlja se da ga je bacila ili da ga je sakrila na neko sigurno mjesto. Po svemu sudeći, vođa kavačkog klana uvijek je bio oprezan, a to potvrđuje i činjenica da njegova žena ima pištolj za pojasom usred bijela dana – prenose oni.

Kako prenose ukrajinski mediji, Tamara Zvicer je legalno u Ukrajini i suvlasnik je jedne internacionalne kompanija koja posjeduje nekoliko restorana.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik o mogućim sankcijama: Pa šta, ja ih već živim, nisam bio tamo 10 godina

Za Ameriku je rekao da se “ponaša kao kauboj koji razvaljuje Dejtonski sporazum onako kako njoj odgovara” Milorad Dodik, član...

Možda vas zanima i ovo