Četvrtak, 13 svibnja, 2021

Otac uzeo pravdu u svoje ruke: Objavljena fotografija mladića iz Vranja!

Nemojte propustiti

Policija u Vranju saopštila je da su slobode lišene dvije osobe zbog sumnje da su učestvovale u tuči u nedjelju.

Priča o suboti u Vranju, kada su se dogodile dvije tuče i gaženje automobilom, zaprepastila je cijeli Balkan. Osveta zbog tuče mladića umalo se završila tragično, nasred ulice, pred prolaznicima, a prava je sreća da u cijeloj gunguli nije stradao još neko ko se našao u ili ispred pekare.

Fotografiju povrijeđenog mladića “Telegrafu” je ustupio portal DN017, koji ju je objavio na svom Facebook profilu.

“Ono što ste vidjeli na snimcima, samo je dio cijele priče. Najprije je mladić N.S. brutalno pretučen od strane obezbeđenja kafića i bačen u park. Kada se vratio kući i kada ga je otac viduo krvavog, sjeli su u automobil i napravili to što su napravili. Prava je sreća da niko nije stradao kada je automobil uletio na trotoar”, priča jedan Vranjanac za Telegraf.rs.

Kako kaže, žalosno je da se na taj način obračunavaju ljudi koji se inače u kraju ne smatraju nasilnim momcima. Sagovornik “Telegrafa” pita se kako je moguće da kafić bude otvoren u pola četiri ujutro i da li postoji neki drugi način koje obezbjeđenje može da primijeni osim gole sile, na primjer, da pozovu policiju.

Policija u Vranju saopštila je da su slobode lišene dvije osobe zbog sumnje da su učestvovale u tuči u nedjelju.

Protiv trojice muškaraca podnijeta je krivična prijava u redovnom postupku. Uhapšeni su D. S. (51) iz ovog grada zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivicno djlo nasilnicko ponašanje i M. Đ. (33), takođe iz Vranja, osumnjičen za krivično djelo teška tjelesna povreda, prenose “Novosti”.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju, policija će protiv trojice muškaraca starosti 42, 24 i i 21 godinu podnijeti krivičnu prijavu u redovnom postupku.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Povodom dešavanja oko njenog sina Muharema: Nura Bazdulj Hubijar odgovorila Majkama Srebrenice

Iz Udruženja Pokret "Majke enklave Srebrenica i Žepa" i Udruženja žrtava i svjedoka genocida uputili su pismo književniku i...

Možda vas zanima i ovo