Subota, 15 svibnja, 2021

Mostar: Kako je fatalna plavuša dospjela čak do Bugojna?

Nemojte propustiti

Usprkos ozljedi obje nogu Hindić-Bošnjaković je u vrlo kratkom razdoblju uspjela pobjeći čak do Bugojna, da bi nakon prijave policiji bila odvedena u JU Bolnicu Travnik, gdje joj je ukazana liječnička pomoć.

Na prijedlog Županijskog tužiteljstva HNK Mostar, Rješenjem Kantonalnog suda u Mostaru, određen je jednomjesečni pritvor Suniti Hindić (1998.) iz Travnika, trenutno nastanjenoj u Mostaru, zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ‘Ubistvo’.

”Sunita Hindić se sumnjiči da je dana 4. oktobra oko 7,15 sati u ugostiteljskom objektu ‘Vila Ivanković’ u naselju Buna kod Mostara, nakon što je došla do ugostiteljskog objekta ‘Vila Ivanković’ vlasnika Nine Ivanković, u kojem se nalazio Nino Ivanković, ušavši u sobu u kojoj je isti bio, verbalno se sukobila sa Ninom Ivankovićem, u jednom trenutku htijući ga usmrtiti,ispalila hitac u pravcu njega, od kojeg je i zadobivene prostrijelne rane oštećenik Nino Ivanković obilno iskrvario, posljedicom kojeg iskrvarenja je nastupila smrt oštećenika na licu mjesta”, stoji u saopćenju Tužilaštva HNK, piše Bljesak.

Kako dalje navode, ona je neposredno nakon toga napustila lice mjesta, a isto tako utvrđeno je da je često mijenjala adrese stanovanja, odnosno da je boravila na više adresa.

”Također, i usprkos ozljedi osumnjičena je u vrlo kratkom razdoblju uspjela pobjeći čak do Bugojna, da bi nakon prijave policiji bila odvedena u JU Bolnicu Travnik, gdje joj je ukazana liječnička pomoć. Zbog okolnosti koje ukazuju na to, da bi puštanjem osumnjičene na slobodu, postojala opasnost od njenog bjekstva, Kantonalni sud Mostar je ocijenio da je sasvim utemeljeno i opravdano određivanje pritvora osumnjičenoj”, stoji u priopćenju.

Kantonalno tužilaštvo HNK Mostar u suradnji sa MUP-om HNK Mostar nastavlja sa poduzimanjem istražnih radnji u ovom predmetu u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti pod kojima je počinjeno ovo kazneno djelo.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Djed prevozio troje unuka i kilogram heroina: Tvrdi da su mu drogu podmetnuli u Posušju

U stražnjem dijelu automobila pronađeno je i oduzeto osam PVC paketića heroina ukupne težine 1048,2 grama. Vozač Hyundaija inicijala I....

Možda vas zanima i ovo