Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

Obustava saobraćaja za vrijeme održavanja trke Sarajevski cener

Nemojte propustiti

Zbog održavanja trke “Sarajevski cener” I “5K Team run” u petak, 15. jula 2022. godine, u periodu od 19:30 do 22:00 sata, privremeno će biti izmjenjen režim saobraćaja na trasi kretanja učesnika utrke.

Saobraćaj će biti izmijenjen po sljedećem redoslijedu na lokacijama: Plato Vijećnice, Bembaša (do benzinske pumpe EP), Obala Kulina Bana, Hiseta, Maršala Tita, Mula Mustafe Bašeskije i Telali.

“Saobraćajna policija će na terenu regulisati saobraćaj i prekidati zabranu u navedenim ulicama redom, kako se budu završavale aktivnosti u njima. Zabrana saobraćaja može se mijenjati da bi se uskladila sa konkretnim potrebama i programom manifestacije”, navedeno je iz organizacije utrka.

Udruženje “Marathon” poziva sve Sarajlije da u petak 15. Jula, sudjelovanjem i navijanjem podrže trke koje su postale prepoznatljiv brand Sarajeva i molimo za razumijevanje zbog posebne regulacije saobraćaja koja eć biti na snazi od 19:30 do 22 sata.

Navedene internacionalne utrke će započeti u 20:00 sati kod Vijećnice i trčat će se individualno 10 kilometara i timski pet kilometara, a nakon toga slijedi odlična zabava za sve učesnike I posjetitelje na After Run Party-ju koji će biti održan na platou prekoputa sarajevske Vijećnice.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dostavljač otpušten nakon što je poslao privatnu poruku djevojci kojoj je donio hranu: “Ej, kakva je bila hrana jučer”

Regionom se širi screenshot navodne poruke jednog dostavljača iz Srbije mušteriji. "Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", može se...

Možda vas zanima i ovo