Petak, 14 svibnja, 2021

Od 30 učenika na prefiks riječi ‘buba’, njih 25 je kao nastavak riječi upisalo ‘Corelli’

Nemojte propustiti

Reperski dvojac iz Bosne i Hercegovine, Jala Brat i Buba Corelli, osvojio je Balkan i već godinama nižu hitove koje broje destine miliona pregleda na YouTubeu.

– Od 30 učenika (8 godina) gdje sam vršila istraživanje za specijalistički rad, na prefiks riječi buba njih 25 je kao nastavak riječi upisalo CORELLI a njih 5 MARA. Samo konstatiram, ništa više djeco – glasi objava koju je jedna korisnica Twittera iz Crne Gore objavila na toj društvenoj mreži.

Ako ste među onom starijom populacijom koja ne zna ko je Buba Corelli, riječ je o megapopularnom reperu koji u kombinaciji s Jalom Bratom trenutno drma estradom i muzičkom tabelom diljem regije.

– Dječja psihologija i model djetinjstva, osjećaji, emocije i asocijacije u odnosu na uzrast – otkrila je korisnica pod nadimkom anhelita19 kad su je tviteraši pitali koja je bila tema njenog istraživanja, vjerojatno suptilno ispitujući radi li se možda o lažnoj objavi.

Njenu objavu na svom je Instagramu podijelio i sam Buba Corelli.

Inače, reperski dvojac iz Bosne i Hercegovine, Jala Brat i Buba Corelli, osvojio je Balkan i već godinama nižu hitove koji imaju i po 95 miliona pregleda na YouTubeu. Buba i Jala počeli su kao underground reperi u Sarajevu, a otkako su se spojili, haraju trap scenom.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

COVAX dopremio vakcine u BiH

U BiH stiglo je 40.800 vakcina protiv virusa korona putem mehanizma Covax, potvrdio je pomoćnik ministra civilnih poslova u...

Možda vas zanima i ovo