Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Od posljedica koronavirusa preminuo poznati rukometni saradnik Samir Zubović

Nemojte propustiti

– Boli to što će svuda da nam fali i što će uvjek biti taj neko koji nedostaje – poručile su sarajevske rukometne sudije.

Od posljedica koronavirusa preminuo poznati rukometni radnik Samir Zubović. Doznaje se da se njegovo stanje jučer pogoršalo.

– Ovim putem Vas obaviještavamo da nas je jutros u 6 sati i 45 minuta napustio naš kolega, prijatelj, drug, sportski radnik Samir Zubović – saopćeno je iz Udruženja rukometnih sudija – Sarajevo te su dodali da je Zubović preminuo zbog infekcije COVID-19.

– Neka nas ova tužna vijest još jednom upozori da ovo može pogoditi svakog od nas. Kada nam odlazi neko drag, ne boli smrt, već boli sve ono što ide poslije. Boli praznina koja nikada neće biti popunjena. Boli nemogućnost da još nešto uradimo za njega. Bole riječi koje nismo rekli, a mogli smo. Bole suze. Bole uspomene. Bole ćutanja… Boli to što znamo da nikada više nećemo biti zajedno, što nećemo da ga vidimo i što neće da nam se javi. Boli to što će svuda da nam fali i što će uvjek biti taj neko koji nedostaje – poručile su sarajevske rukometne sudije.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo