Četvrtak, 17 lipnja, 2021

Od sljedeće sezone napad Manchester Citya predvodi balkanski trio?

Nemojte propustiti

Napad viceprvaka Engleske Manchester Citya od sljedeće sezone bi mogla predvoditi tri fudbalera koji su porijekom sa brdovitog Balkana.

Zlatan-Ibrahimovic-5Za Građane već neko vrijeme nastupa bh. reprezentativac Edin Džeko , a ovog ljeta vrlo lahko bi mu se mogli pridružiti Stevan Jovetić i Zlatan Ibrahimović.

Klub sa Etihad stadiona jako je blizu realizacije transfera Stevana Jovetića, prema italijanskim medijima preostalo je da se Fiorentina i engleski klub dogovore oko nekih sitnica. Viole će za 24-ogodišnjega fudbalera inkasirati 30-ak milona eura.

Francuski L’Equipe nakon dolaska Cavanija u PSG, danas je objavio informaciju kako je City već započeo pregovore sa prvacima Francuske u vezi dovođenja Zlatana Ibrahimovića, a sam Šveđanin je navodno postao ozbiljna meta Građana.

Koliko ima istine u ovim medijskim špekulacijama pokazat će naredni period kada se od Manchester Citya očekuje da kao i u prethodnim prelaznim rokovima realizuje neki senzacionalan transfer.

(Sport Centar)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Međunarodni aerodrom Tuzla: Važna obavijest za one koji putuju u ovu evropsku državu

Putnici koji putuju sa Međunarodnog aerodroma Tuzla za Basel (MLH) moraju ispunjavati sljedeće uslove Iz Međunarodnog aerodroma Tuzla nedavno su...

Možda vas zanima i ovo